BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Nazlı Ilıcak yine Erdoğan'ı kızdıracak!

Nazlı Ilıcak, Erdoğan'ın Kabataş sendromu yaşadığını ileri sürdü, tehdit edildiği iddialarını inandırıcı bulmadığını söyledi.

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın 17 Aralık tahliyeleriyle ilgili sözleri CNN Türk'te bir kez daha tartışıldı. Gazeteci Nagehan Alçı, tahliyelerle ilgili olarak Arınç'ın sözlerine destek verirken tehdit iddiaları hatırlatıldı. Nazlı Ilıcak, Erdoğan'ın dershaneler konusundaki "tehdit edildim" sözlerine inanmadığını, isim vermesi gerektiğini söyledi.

CNN Türk'te yayınlanan Dört Bir Taraf bu kez Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın 17 Aralık tahliyeleriyle ilgili sözlerini ve Erdoğan'ın tehdit edildim açıklamalarını tartıştı. Gazeteci Nagehan Alçı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın "tahliyeler vicdanları yaralamıştır" sözlerine destek çıktı, iddialarla ilgili yargıyı eleştirdi.

DEMOKRASİ AÇILIMI

Türkiye, özellikle Kürt meselesinde çok önemli adımlar atıldığını, demokrasi açılımlarıyla bunların desteklendiğini söyleyen Alçı, yargının KCK konusunda da meselesi cadı kazanı haline getirdiğini iddia etti. 

ILICAK ERDOĞAN'I KIZDIRACAK 

Programın en bomba açıklamaları ise yine Nazlı Ilıcak'tan geldi. 17 Aralık ile ilgili hem savcıları eleştiren hem de kararı veren hakimle ilgili değerlendirmede bulunan Ilıcak, kararı veren ismin mahkemenin asıl hakimi olmadığını anlattı. Ilıcak, Arınç'ın aynı programda söylediği" Başbakan Erdoğan tehdit edildiğini söyledi" açıklamalarını ise inandırıcı bulmadığını ifade etti. Ilıcak böyle bir tehdit varsa Erdoğan'ın isim vermesi gerektiğini söyledi.