BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.441,06
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan bu cinayeti örnek gösterdi!

Başbakan Erdoğan konuşmasında İstanbul'da vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Fatmanur Çelik'i örnek gösterdi...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (ECO) Zirvesi'nde yaptığı konuşmada terörü lanetledi.

Pakistan'da Taliban militanlarınca başından vurularak yaralanan 14 yaşındaki Malala Yusufzay ve İstanbul'da vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Fatmanur Çelik'i örnek gösterdi.

TECAVÜZCÜ KATİL KAMERAYA YAKALANDI

Dehşete düşüren olayın kurbanı üniversiteli bir genç kız. Katilini son attığı mesajda ihbar etmiş. Polis onu eli kolu bağlı yarı çıplak halde buldu.

Bahçelievler’de üniversiteli genç kıza tecavüz edip öldüren internetçi, cinayetten hemen önce kameraya yakalandı.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

BAĞIŞLANIR BİR YANI YOK

Başbakan Erdoğan, Pakistan’da kız çocuklarının okula gönderilmesi için yürüttüğü kampanyalarla sembol isim olunca Taliban'ın hedefi haline gelen Malala'yla ilgili şu ifadelerde bulundu:

"Genç kızımız Malala'ya yapılan terör eyleminin bağışlanır affedilir hiçbir yanı yok. Benzer bir olayı biz de İstanbul'da üniversiteli bir kızımızla yaşadık. Burada da maalesef eve giren bir vahşi, hem öldürüyor hem de tecavüz ediyor. Bu olaylar ne yazık ki her gün artıyor. Geçen sene Norveç'te yaşananlar da bunun bir örneği."