BIST 9.548
DOLAR 32,52
EURO 34,54
ALTIN 2.489,66
HABER /  GÜNCEL

Engin Günaydın kalplerde yaşayacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, vefat eden Erol Günaydın için taziye mesajı yayınladı.

Abone ol

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden tiyatro ve sinema sanatçısı Erol Günaydın'ın isminin her zaman halkın kalbinde yaşayacağını, unutulmayacağını kaydetti.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Erol Günaydın'ın vefatı nedeniyle yayımladığı mesajda, ''Yarım asrı aşkın süre Türk tiyatrosuna, televizyonuna ve sahne sanatlarına çok önemli hizmetlerde bulunan büyük bir sanatçıyı kaybetmenin üzüntüsü içerisinde'' olduklarını belirtti.

''Erol Günaydın isminin her zaman halkın kalbinde yaşayacağını, unutulmayacağını'' ifade eden Hisarcıklıoğlu, mesajında şunları kaydetti:

''Günaydın'ın ismi hayatını adadığı tiyatro sahnelerine yazılacaktır. 1955 yılında adım attığı mesleğinde çok büyük başarılar yaşamış ve hepimizin kalbini kazanmış olan Erol Günaydın, gelecek nesiller için de tiyatroyu ve oyunculuğu sevdirecek büyük bir karakterdir.

Türk iş dünyası adına, üstat Erol Günaydın'a Yüce Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve bütün Türk halkına baş sağlığı dilerim.''