BIST 9.916
DOLAR 32,54
EURO 34,83
ALTIN 2.440,98
HABER /  GÜNCEL

Tecavüzcü katil kameraya yakalandı

Dehşete düşüren olayın kurbanı üniversiteli bir genç kız. Katilini son attığı mesajda ihbar etmiş. Polis onu eli kolu bağlı yarı çıplak halde buldu.

Abone ol

Bahçelievler’de üniversiteli genç kıza tecavüz edip öldüren internetçi, cinayetten hemen önce kameraya yakalandı. Genç kız ise bugün son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı.  

F.Ç.'nin ev arkadaşı gece 22.00 sıralarında eve geldi ancak kapıyı açamayan durumu polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, eve girdiklerinde korkunç manzarayla karşılaştılar. 

1.20121015112802.jpg
SON MESAJI KATİLİNE DAİR OLDU
Korkunç bir cinayete kurban giden genç kızın ev arkadaşına ölümünden dakikalar önce bir mesaj attığı ortaya çıktı. O mesajda "internetçi yine geldi bir türlü işi bitmiyor. Bir şeyleri tamir edip duruyor.’ yazıyordu. 

GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Genç kızın bugün cenaze töreni vardı. Antalya'daki törende genç kızın babası Ali Çelik, "Adaletin yerini bulacağına eminim" dedi.  

2.20121015161303.jpg

DOĞUM GÜNÜNDE ÖLÜM MESAJI

Hunharca öldürülen Fatma Nur Çelik'in 10 Eylül'de sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta doğum günü nedeniyle yayınladığı mesajında 'Dönüş Allah'a. 18'inde de 81'inde de ölüm' yazdığı belirlendi. 

Polis ekipleri, genç kızın ev arkadaşı ve komşuların eve internet bağlayan kişiden şüphelendiklerini söylemesinin ardından apartmanın güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Kamera kayıtlarında şüpheli şahsın görüntülerini tespit eden polis ekipleri zanlının yakalanması için operasyon başlattı. 

ÇIPLAK HALDE BULUNDU

Ekipler, elleri ve kolları koli bandıyla bantlanmış ve yarı çıplak halde halde genç kızın cesedini buldular. Üniversite okumak için Antalya’dan geldiği ve yaklaşık 1 ay önce evi kiraladığı öğrenilen genç kızın apartmanın internet bağlantılarını yapan bir kişi tarafından rahatsız edildiği öne sürüldü.

ARKA SOKAKTAKİ KATİL

Bu kişinin hemen arka sokakta elektrikçinin yanında çalışan Cem K. (22) olduğu anlaşıldı. Evli ve bir erkek çocuk sahibi öğrenilen Cem K.'nın Bahçelievler’dek evine baskın düzenlendi. Evde bulunamayan Cem K'nın bir internet kafeye sıklıkla gittiği öğrenildi. Bunun üzerine sözkonusu internet kafeye giden ekipler, Cem K'yı bir taksiye bineceği sırada yakaladı.

GENÇ KIZIN TELEFON KARTI ÇIKTI

Cem K.'nın üzerinde yapılan aramada öldürülen Fatımanur Çelik’a ait cep telefonundan çıkarılan hafıza kartı bulundu. Cem K'nın olayın ardından aldığı telefonun hafıza kartını çıkartarak internet kafede içindeki fotoğrafları incelediği anlaşıldı.

TECAVÜZ ETTİM, SONRA ÖLDÜĞÜNÜ FARKETTİM

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilerek sorgulaması yapılan Cem K'nın “Ondan çok etkilendim. Ona sahip olmak için böyle bir şey planladım. Her seferindeki gibi o gün de internete bakacağımı söyleyerek girdim. Onunla birlikte olmak istedim. Bu yüzden ona doğru harekette bulundum. Bayıldıktan sonra ağzını ve burnunu koli bandıyla bantladım. Ona tecavüz ettikten sonra öldüğünü fark ettim. Olay anını daha fazla hatırlamıyorum" dediği belirtildi.

ZANLI GÜVENLİK KAMERASINDA

Zanlı, üniversiteli genç kızın oturduğu binaya saat 15.11'de geldi. Zile bastı, kapı açıldı. Zanlı Cem K., saat 16.50'de tekrar kapının önüne çıktı. Sigara içtikten sonra bir kez daha içeriye girdi. Cem K. genç kızı öldürdükten sonra saat 17.52'de binadan ayrıldı.



İKİ ERKEK ARASINDA AHLAKSIZ TEKLİF CİNAYETİ...
"SIRA SENDE" DEYİNCE ÖLDÜRÜLDÜ... DİĞER SAYFADA...
[PAGE]İKİ ERKEĞİN AHLAKSIZ İLİŞKİSİ 

Bursa'da kavaklıkta bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunan Nazir Dalkılıç'ın katilinin, kendisiyle ilişkiye giren 26 yaşındaki Ersin K. olduğu ortaya çıktı.

Nazir Dalkılıç'ın oral seks yaptığı Ersin K.'ya "Sıra sende" demesi üzerine, zanlının bıçakla saldırdığı ve 5 yerinden yaralanan Dalkılıç'ın olay yerinde kan kaybından öldüğü anlaşıldı.

269588.jpegKanlı olay, Pazar günü sabah saatlerinde Sırameşeler'de Paşa Çiftliği metro istasyonuna yürüyen ve Kavaklığı kullanan vatandaşların ağaçların altında bir kişinin kanlar içinde yattığını polise bildirmesi sonucu ortaya çıktı.

Hemen olay yerine gelen polisler, ölen kişinin 35 yaşındaki Nazir Dalkılıç olduğunu belirledi. Ekipler bu kişinin olay yerinde bulunan cep telefonundan yaptığı son aramalarda, Dikkaldırım Mahallesi'nde oturan Ersin K. ile görüştüğünü belirlediler.

SIRA SENDE DEYİNCE ÖLDÜRDÜ

Polisler evinde yakalayıp gözaltına aldıkları Ersin K.'nın cinayeti itiraf ettiğini belirtirken, olayın ikilinin lişkisi sonrası yaşandığı anlaşıldı. Ölen Nazir Dalkılıç'ın kent meydanında dolaşırken tanıştığı katiliyle olay yerinde oral yoldan ilişki kurduğu, ardından da "Sıra sende" dediği için Ersin K.'nın saldırısına uğradığı belirtildi. Zanlı, sabah erken saatlerde sıkı güvenlik önlemi arasında adliyeye sevk edildi.

ÖĞRETMEN CHAT YAPARKEN CİNSEL ORGANINI
GÖSTERDİ... DİĞER SAYFADA...
[PAGE]ÖĞRETMENİN CİNSEL ORGAN SKANDALI

Makam odasındaki bilgisayarından genç bir kızla chat yapan öğretmen kameradan cinsel organını gösterdi.

Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli öğretmen O.K., iddiaya göre makam odasındaki bilgisayarından genç bir kızla chat yaparken bilgisayarın kamerasına cinsel organını gösterdi.
Görüntüleri kaydeden genç kız N.S., bunları Facebook'ta paylaştı.

ÖNCE SİNOPLU SANILDI

Görüntüler Sinop'ta yerel bir internet haber sitesinde yayınlanınca, valilik olaya el koydu.
Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz'in talimatıyla, görüntülerdeki kişi araştırıldı. Görüntüdeki kişinin Çankırı'da görevli O.K. olduğu belirlendi.

Vali Cengiz, "Görüntülerdeki kişinin Sinoplu olduğunu söylediler. Biz de bu olayın Sinop'ta yaşandığını zannederek, hemen inceleme başlattık. Çankırı'da görev yaptığını öğrendik" dedi.
Cengiz durumu, kendisi de Sinoplu olan Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'a ilettiklerini kaydetti. Bunun üzerine Milli Eğitim çalışanı O.K. hakkında Çankırı'da soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKINCA...

Çankırı Valisi Özcan, "Görüntüleri izlemek istemedim. İl Milli Eğitim Müdürümüz bana görüntülerden çıktı alıp geldi. Şoke oldum. İdari ve cezai işlem başlattık. Bu şehirde böyle bir eğitimciyi görmek istemiyorum" dedi.

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından evli ve 2 çocuk babası olan O.K.'in, emeklilik dilekçesi verip izne ayrılarak kayıplara karıştığı öğrenildi