BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,76
ALTIN 2.397,91
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Erciyesspor başkanı yeniden aday mı?

Kayseri Erciyesspor Başkanı Necmettin Apaydın, genel kurulda aday olup olmayacağına açıklık getirdi.

Abone ol

Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Necmettin Apaydın, yarın yapılacak genel kurulda aday olmayacağını bildirdi.

Apaydın, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, işlerinin yoğunluğundan dolayı görevine devam edemeyeceğini ve bu nedenle yarın yapılacak genel kurulda aday olmayacağını bildirdi.

Takımın başarısı için elinden geleni yaptığını ve bundan sonrada destek olmaya devam edeceğini ifade eden Apaydın, şunları söyledi:

''Her işin sonu olduğu gibi, başkanlık görevimin de sonu geldi. Ligin ilk maçından sonra göreve geldim. 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 kupa maçı galibiyeti ile takımı 6 maça çıkarttım. 14 puanla ligin ikinci sırasındayız. Artık veda ediyorum. Yarın yapılacak genel kurulda tekrar aday olmayacağım. Daha önce söylediğim gibi farklı şekillerde anlaşılabileceği için yönetimde de görev almayacağım. Yeni yönetime güveniyorum. Başarının sırrı çalışmak, birlik ve beraberliği sağlamaktır. Yeni yönetimin bunu sağlayacağına inanıyorum. Takımı Süper Lig'e çıkaracaklardır. Kayseri halkının gelecek sezon Süper Lig'de iki takım izleme keyfi yaşayacağına inanıyorum. Görevim süresince bana destek olan herkese teşekkür ediyorum.''

Yarın yapılacak genel kurul toplantısında kulüp başkanlığı için iş adamı Hidayet Aydoğan'ın aday olması bekleniyor.