BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,95
ALTIN 2.427,93

Engin Altan Düzyatan Kimdir?

Diriliş Ertuğrul dizisiyle geniş hayran kitlesine ulaşan Engin Altan Düzyatan kimdir aslen nereli kaç yaşında? Engin Altan Düzyatan özel hayatı ve biyografisi internethaber'de. 26 Temmuz, 1979 yılında dünyaya gelen Engin Altan Düzyatan İzmirlidir. Asıl kökeni Arnavut olan Engin Altan Düzyatan dizi oyuncusu. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Engin Altan Düzyatan ilk olarak Kenter ve DOT Tiyatrosu'nda görev aldı. İlk olarak 2002 yılında Koçum Benim adlı dizi ile televizyon ekranlarına...

Diriliş Ertuğrul dizisiyle geniş hayran kitlesine ulaşan Engin Altan Düzyatan kimdir aslen nereli kaç yaşında? Engin Altan Düzyatan özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

26 Temmuz, 1979 yılında dünyaya gelen Engin Altan Düzyatan İzmirlidir. Asıl kökeni Arnavut olan Engin Altan Düzyatan dizi oyuncusu. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Engin Altan Düzyatan ilk olarak Kenter ve DOT Tiyatrosu'nda görev aldı.

İlk olarak 2002 yılında Koçum Benim adlı dizi ile televizyon ekranlarına çıkan Engin Altan Düzyatan oyunculuğu ile yapımcıların dikkatini çekmiş 2005 yılında Kalbin Zamanı filmi ile beyaz perdeyle tanıştı.

Sunuculuk deneyimini ise 2010 yılında 1 Milyon Canlı Para adlı yarışma programı ile edindi. 2014 yılında Neslişah Alkoçlar ile evlenen Engin Altan Düzyatan bu evlilikten Emir Aras adında bir evlat sahibi oldu.

Şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan Engin Altan Düzyatan oyunculuğu ile herkesi etkilemeyi başardı.