BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Emre Belözoğlu: 60 dakikalık adam değilim

4 yıl sonra Fenerbahçe'ye dönen Emre Belözoğlu, ''Geldiğim günden bu yana benim için ‘60 dakika oynar, çıkar’ diyorlar. Sahaya çıktım mı, 90 dakika boyunca terimin son damlasına kadar takımımın başarısı için savaşırım” dedi.

Abone ol

4 yıl aranın ardından yeniden Fenerbahçe'ye dönen kaptan Emre Belözoğlu, Fanatik gazetesine verdiği röportajda yeni transferleri değerlendirirken kendi performansıyla alakalı da konuştu.

Heyecanının hiç bitmediğinin altını çizen Emre, “Fenerbahçe’ye ilk imzayı atmış gibi hissediyorum. Şampiyonluğa açım. Geldiğim günden bu yana benim için ‘60 dakika oynar, çıkar’ diyorlar. Sahaya çıktım mı, 90 dakika boyunca terimin son damlasına kadar takımımın başarısı için savaşırım” dedi.

''Başarıyı yakalayacağız”
Ersun Yanal’ın genç, tecrübeli ayrımı yapmadığını kaydeden Emre, “O’nun etrafında kenetlenip, taraftarımızla, camiamızla el ele verip özlenen başarıyı yakalayacağız” ifadesini kullandı.

“Kruse’nin kariyerine kimse laf edemez''
Transferlerin çok kaliteli isimler olduğunu sözlerine ekleyen kaptan şöyle devam etti: “Kruse’nin kariyerine kimse laf edemez. Vedat Muriç’i geçen sezon tüm Türkiye yakından gördü. Rodrigues bizi kanatlardan ileriye götürecek, büyük katkı yapacak bir karakter. Kaleci Altay uzun yıllar Fenerbahçe’ye hizmet edecek bir değer. Genç Allahyar’ın zamana ihtiyacı var. Murat Sağlam çok istekli, Boluspor maçından sonra onu tebrik ettim, mutluluğunu gözlerinden okudum.”

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Galatasaray'da yeni hedef Samatta! Süper Lig'i sallamaya geliyor
Foto Galeri Galatasaray'da yeni hedef Samatta! Süper Lig'i sallamaya geliyor Galeriye Gözat