BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,07
ALTIN 2.469,37
HABER /  GÜNCEL

Drogba mı yoksa O mu?

Galatasaray, Chelsea’nin Didier Drogba konusunda karar verememesi nedeniyle bu oyuncuyu askıya aldı.

Abone ol

Cimbom, antrenör Taffarel’i Brezilya’ya yollayarak, Sao Poulo’lu Luis Fabiano’nun transferini bitirmesi için yetki verdi!

Chesea ile yapılan son görüşmede Fildişi Sahilli yıldız için hala net bir yanıt alamayan ve transferin uzaması nedeniyle sıkıntı çeken Cimbom, Drogba’nın maliyetinin de 25 milyon Euro’nun üzerine çıkması nedeniyle transferden vazgeçme aşamasına geldi.

Rotayı Brezilya’ya çevirerek önceki gün Fabiano bombasını patlatan Sarı-Kırmızılılar, Sao Paulo kulübü ile pazarlıklara başladılar.

MUTLU SONA DOĞRU
Kaleci antrenörü Claudio Taffarel’in aracılığıyla yürütülen görüşmelerde, Brezilyalı golcüyü Galatasaray forması giymesi için ikna etmeyi başaran sarıkırmızılılar, golcü oyuncuya 3 yıllığına 9 milyon Euro garanti para artı maç başına ücret teklif etmişlerdi. Fabiano’nun tekrar Avrupa’da oynama isteği sebebiyle bu teklife ‘evet’ dediği ve iki kulübün anlaşmasını beklediği ortaya çıktı. Fabiano için 8 milyon Euro bonservis bedeli teklif eden ve görüşmeleri sürdüren Galatasaray, mutlu sona adım adım yaklaşıyor. (Habertürk spor)