BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA  /  SP

Kurtulmuş ve Kamalak kaç miting yaptı?

Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ve Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak seçim sürecinde kaç miting yaptı?

Abone ol

Milletvekili genel seçimi kampanyası süresince Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş 40 il, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ise 65 il gezdi.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, HAS Parti seçimden kısa bir süre önce tüm Türkiye'de örgütlenme çalışmalarını tamamlayarak seçimlere girme hakkı elde etmişti. Bu süre içerisinde tüm Türkiye'yi dolaşan Has Parti Genel Başkanı Kurtulmuş, seçim maratonuna da Kahramanmaraş Elbistan mitingi ile başladı. Seçim çalışmaları kapsamında 40 il gezen Kurtulmuş, partisinin 25 ilde düzenlediği mitinglerde konuştu, çok sayıda salon toplantılarına katıldı.

Özel televizyon kanallarında canlı yayınlara da katılarak partisine oy isteyen Kurtulmuş'un son mitingi ise bugün Konya'da olacak.

Seçimden kısa bir süre önce Saadet Partisi Genel Başkanlığına gelen Mustafa Kamalak ise önce aday tanıtım toplantıları ile başladığı seçim çalışmalarında, miting startını memleketi Kahramanmaraş'ta verdi.

Kamalak, seçim süresince 65 ilde toplam 89 miting ve salon toplantısı gerçekleştirdi. Kamalak'ın gidemediği illerde ise partinin başkanlık divanı üyeleri çeşitli toplantılar gerçekleştirdi. Saadet Partisi, 957 ilçenin tamamında genel başkan, genel başkan yardımcısı ya da milletvekili adaylarının katılımıyla miting veya salon toplantısı gerçekleştirdi.

Özel televizyon kanallarında canlı yayınlara da katılarak partisine oy isteyen Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak'ın son mitingi ise bugün Bayburt ve Trabzon'da olacak.