BIST 9.709
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.491,05
HABER /  POLİTİKA

Doğu Perinçek'ten CHP ve yeni parti kuracak isimlere olay sözler!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, yazısında "FETÖ ve PKK’yı hapisten kurtarmak için ne yapacağını şaşıran CHP yönetimi yanında Abdullah Gül, Babacan ve Davutoğlu ekipleri de ABD Gladyosu ile birlikte kaybedenler arasındadır." ifadelerine yer verdi.

Abone ol

Doğu Perinçek, "Mustafa Kemal'in ordusundan rahatsız olanlar" başlığıyla yayımlanan yazısında "Genelkurmay Başkanlığı, FETÖ Yargılaması yapan mahkemelere 64 sayfalık bir rapor gönderdi." diye yazdı.

Perinçek, "Vatan Partisi, Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli ile birlikte Türkiye gemisinde bulunamayanlar, Türk Ordusuna da yan bakıyorlar" ifadelerini kullandı.

Perinçek sözlerini şöyle sürdürdü:

"30 bin FETÖ bağlantılı asker TSK'dan çıkarılmıştır"

Bu tarihî rapordan öğreniyoruz: 2017 yılı başına kadar 30 bin FETÖ bağlantılı general, subay, astsubay, askerî öğrenci ve askerî personel Türk Silahlı Kuvvetleri’nden çıkartılmıştır.

"Türk Ordusunun Mustafa Kemalleştiğini belirtiyorlar"

30 bin FETÖ bağlantılıyı, Gladyo bağlantılıyı temizlediğiniz zaman geriye ne kalır? Mustafa Kemal’in askeri! Nitekim ABD ve Avrupa kaynaklarına bakalım, ‘Türk Ordusunun Mustafa Kemalleştiğini’ belirtiyorlar. Gerçek olan da budur. Rubin türünden CIA ve Pentagon şeflerinin yazdıklarına çizdiklerine bakınız, baştan aşağı feryattır. Türkiye’nin Avrasya’ya yerleştiğini ve Türk Ordusunun bağımsızlıkçı ve Avrasyacı komutanlar tarafından yönetildiğini saptıyorlar. Türk Ordusu, Türk milletinin desteğiyle içindeki Gladyoyu temizleyerek, tarihsel kimliğini perçinlemiştir.

Abdullah Gül, Babacan ve Davutoğlu ekipleri

Feryat edenler, yalnız CIA ve Pentagon şefleri değil. FETÖ’yü saymıyoruz, rahatsız olmanın ötesinde ezilmektedir. PKK/HDP ümitlerini yitirmiştir. FETÖ ve PKK’yı hapisten kurtarmak için ne yapacağını şaşıran CHP yönetimi yanında Abdullah Gül, Babacan ve Davutoğlu ekipleri de ABD Gladyosu ile birlikte kaybedenler arasındadır. ABD’nin iktidar projelerinde konumlananlar, Türk Ordusunun Mustafa Kemalleşmesinden huzursuz olmuşlardır.

"Sahte solcular var"

Bir de sahte solcular var. PKK dostluğu üzerinden FETÖ’nün de yanına düştüler. Yazdıklarına ve söylediklerine bakınız, Türk Ordusunu yıpratma faaliyetinden vazgeçmiyorlar. İşi gücü Türk Ordusuna fesat ve fitne faaliyeti olan kimi internet sitelerinin tavırları Aydınlık çevrelerine kadar ulaşabiliyor. Vatan Partisi, Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli ile birlikte Türkiye gemisinde bulunamayanlar, Türk Ordusuna da yan bakıyorlar.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız...

Tüm yazarlar sayfasına geçmek için linki tıklayınız...

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Optimar açıkladı! Türk milleti S-400'ler için ne düşünüyor işte en az destek veren parti
Foto Galeri Optimar açıkladı! Türk milleti S-400'ler için ne düşünüyor işte en az destek veren parti Galeriye Gözat