BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.428,08
HABER /  GÜNCEL

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda FETÖ operasyonu!

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı askeri personeline yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında FETÖ mensubu oldukları iddia edilen 7’si aktif görevde 12 şüpheli hakkında kararı verildi.

Abone ol

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndaki FETÖ yapılanmasına yönelik operasyonda 1’i geçici olarak görevden uzaklaştırılmış olan Binbaşı, 3’ü ihraç Teğmen, 7’si aktif görevde, 1’i emekli Astsubay rütbesinde olmak üzere toplam 12 kişi için gözaltı kararı verdi.

Ankara merkezli 7 ilde operasyon

Terör Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturmalar kapsamında; Deniz Kuvvetleri Komutanlığı askeri personeline yönelik olarak yürütülen soruşturmalar kapsamında alınan şüpheli beyanları, yaptırılan fotoğraftan teşhis işlemleri, bylock içerikleri ve araştırmalar neticesinde FETÖ mensubu olduklarına dair deliller elde edilen; 1’i geçici olarak görevden uzaklaştırılmış olan Binbaşı, 3’ü ihraç Teğmen, 7’si aktif görevde, 1’i emekli Astsubay rütbesinde olmak üzere toplam 12 kişi hakkında Ankara merkezli 7 ilde gözaltı kararı verildi. Şüphelilerin tamamı yakalandı. 

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Barış Pınarı Harekat'ı şehitleri memleketlerine uğurlandı! Gözyaşı sel oldu aktı
Foto Galeri Barış Pınarı Harekat'ı şehitleri memleketlerine uğurlandı! Gözyaşı sel oldu aktı Galeriye Gözat