BIST 9.681
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.425,66
HABER /  MAGAZİN

Deniz Çakır'ı dağıtan haber!

Ünlü oyuncu Deniz Çakır, evlilik planları yaptığı oyuncu sevgilisi İbrahim Çelikkol'un kendisine ihanet ettiği haberleriyle dağıldı.

Abone ol

'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin Şahsultan'ı Deniz Çakır, önceki akşam Arnavutköy Eftalya Balık'ta erkek kardeşininde olduğu grup ile rakı-balık keyfi yaptı.

geçtiğimiz günlerde sevgilisi İbrahim Çelikkol'un kendisine ihanet ettiği hakkında çıkan haberlerle morali bozuk olan Çakır'ın yemek sırasında yüzü hiç gülmedi. Devamlı alkol alıp adeta içten içe ağlayan oyuncunun, bu halleri görenlerin içini parçaladı. 

screen-shot-2013-06-25-at-4.00.11-pm.png

Mekandan gece geç saatlerde kardeşi ve arkadaşları ile birlikte ayrılan oyuncu, çağrılan taksi binmezken, yanındakiler tarafından sahil tarafına götürülüp temiz hava alıp kendisine gelmesi beklendi. 

'EN İYİ VAHİDE OLURDU'

Çelikkol'un kendisini aldatmasından sonra dağıldığı ve devamlı ağladığı öğrenildi. Oyuncu, bu sırada Muhteşem Yuzyıl'daki Hürrem karekterini canlandıran Meryem Uzerli'nin yerine Vahide Gördüm'ün diziye dahil olması ile ilgili soruya 'En iyi Vahide olurdu. Oda oldu zaten' cevabını verdi.