BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.429,48
HABER /  DÜNYA

İbrahim Kutluay’ın ölüm sebebi belirlendi

İzmir’de, 1 Mayıs kutlamalarında çıkan arbede sonrası rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden İbrahim Kutluay’ın (55) kalp...

Abone ol

İzmir’de, 1 Mayıs kutlamalarında çıkan arbede sonrası rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden İbrahim Kutluay’ın (55) kalp krizinden öldüğü belirlendi.
1 Mayıs yürüyüşlerinde Emek Partisi ve Halkın Kurtuluşu Gazetesi üyeleri arasında yaşanan arbedede Kutluay’ın yaralandığı iddia edildi. Alsancak Devlet Hastanesine kaldırılan Kutluay, tedavisinin ardından taburcu edilmiş, fakat daha sonra tekrar rahatsızlanınca Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılmıştı. İki çocuk babası ve işçi emeklisi Kutluay, burada hayatını kaybetti.
İzmir Adli Tıp Kurumu yapılan otopsi sonucu Kutluay’ın kalp ve damar hastalığı sebebiyle öldüğünü açıkladı. Eşi Berrin Kutluay ise Adli Tıp Raporunun açıklanmasının ardından, “Sağlık görevlilerinin ihmali sonucu eşini kaybettiğini, hukuk mücadelesi başlatacağını ve bazı grupların eşinin üzerinden nemalanmasına çok kızdığını” söyledi.
(İHA)