BIST 9.557
DOLAR 32,50
EURO 34,81
ALTIN 2.485,87
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'de Kılıçdaroğlu'yla ilgili bomba iddia

Canlı yayında bomba bir iddia ortaya atıldı. Kemal Kılıçdaroğlu gidecek. Yerine de çok daha ulusalcı bir isim gelecek. 2 kişinin adı geçiyor.

Abone ol

İNTERNETHABER - A Haber’de Özge Özsağman’ın sunduğu ‘Pazartesi Sendromu’ programında  CHP'yle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

İddianın sahibi Taraf'ın eski yazarı, Akil insan Yıldıray Oğur... Oğur'un iddiasına göre Gezi olayları CHP'yi baştan sona dizayn edecek.

KILIÇDAROĞLU DEVRİLECEK!

Gezi olaylarındaki dinamiklerin CHP'ye de yansıyacağını savunan Yıldıray Oğur, bunun sonucunda Kemal Kılıçdaroğlu'nun koltuğundan olacağını iddia etti.

TARHAN YA DA İNCE

Kılıçdaroğlu'nun devrilmesi ile birlikte CHP'nin başına daha sivri ve ulusalcı bir isim gelecek. Bu isim konusunda da Yıldıray Oğur kulis verdi. İddiasına göre Kılıçdaroğlu'nun yerine düşünelen isim Emine Ülker Tarhan veya Muharrem İnce...

Oğur iddiasını şöyle dillendirdi;

-“Gezi olaylarından CHP’ye yansıyacak olan, muhtemelen Kılıçdaroğlu’nun yerine daha ulusalcı Emine Ülker Tarhan veya Muharrem İnce gibi birisinin gelmesi olacak"

SUR'A ÜFLENDİ!

Yıldıray Oğur Gezi olaylarıyla ilgili de ilginç tespitlerde bulundu. Oğur canlı yayında şunları söyledi;

-“Bir sura üflendi ve herkes Türk siyasetini kesen büyük fay hattının iki tarafına doğru ayrıldı. Laik yaşam tarzı dediğimiz bir cephe oluştu. Bu cephede maalesef liberaller ve demokratlar var. Bunun bir omuz uzağında ırkçılar var, Türk Sol’u dergisi, TGB, sol değişim karşıtı cephe var. Ne olmuş olabilir ki bu insanlar yanyana düşmüş olabilir? Bırakın polis şiddetini, Erdoğan’ın dilini; Uzaylılar dünyaya saldırsa yanyana gelemeyecek gruplar bir araya geldi.”