BIST 8.972
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.282,26
HABER /  DÜNYA

Vleminckx Kayseri’de

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımı Kayseri Erciyesspor, Belçikalı oyuncu Björn Vleminckx ile anlaştı.<br/>Uzun süredir bu transferi bitirmek...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımı Kayseri Erciyesspor, Belçikalı oyuncu Björn Vleminckx ile anlaştı.
Uzun süredir bu transferi bitirmek için çaba harcayan mavi-siyahlılar, sonunda mutlu sona ulaştı. Transfer haberini ilk olarak oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Club Brugge, resmi internet sitesinden açıkladı. Haberde Björn Vleminckx’in geçtiğimiz günlerde Kayseri Erciyesspor’un yine Club Brugge takımından transfer ettiği kaleci Bojan Jorgacevic ile takım arkadaşı olacağının altını çizdi.
Björn Vleminckx ve Fransa 1. Lig takımlarından St. Etienne takımında forma giyen 27 yaşındaki stoper Moustapha Bayal Sall bugün teknik direktör Fuat Çapa ile birlikte Kayseri’ye gelecek. Saat 18.25’te Erkilet Havalimanı’na inecek olan üç isim kulüp tesislerine geçecek. Kayseri Erciyesspor, yarın saat 09.00’da Hürriyet-Yeniköy’de bulunan Hacı Boydak Tesisleri’nde kahvaltı yaparak yeni sezona merhaba diyecek. Kahvaltıya yeni transferler, teknik kadro ve yöneticiler katılacak.
(İHA)