BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.423,72
HABER /  GÜNCEL

İlginç düğün davetiyesi

Antalya'da evlilik hazırlığı yapan market işletmecisi çift, kese kağıdını düğün davetiyesi yaptı. Davetiyenin adını da ne koydu dersiniz?

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın her dediği söz olay olmaya devam ediyor. Hatırlarsanız Başbakan'nın 'One Minite'  çıkışı uzun bir süre konuşulmuştu. Hatta bu adı "marka" olarak kullanmak siteyenler bile olmuştu. Şimdide 'çabulçu' sözü hemen hemen heryerde kullanılıyor. Antalyada yeni evlenen bir çift, ilginç bir davetiye yaptı, adını da 'çabulçu' davetiyesi koydular.

Antalya'da evlilik hazırlığı yapan market işletmecisi çift, kese kağıdını düğün davetiyesi yaptı. İçine sebze meyve bazen de yumurta koyarak aileleriyle müşterilerini düğüne davet eden çift, buldukları ilginç yöntemle ilgi odağı haline geldi.

KESE KAĞIDI DÜĞÜN DAVETİYESİ OLDU

Düğün yeri ve tarihi ile 'Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak bizi onurlandıracaktır' yazılı etiketleri kese kağıtlarının üzerine yapıştıran çift, kese kağıdını düğün davetiyesi haline getirdi. Kese kağıdından davetiye yapma fikrinin nasıl ortaya çıktığını anlatan Nesimi Ağcalıoğlu, şöyle konuştu: "Bakkala en uygun davetiye ne olabilir diye düşündük, kese kağıdı geldi aklımıza. Kese kağıdı esasında biraz değişik geldi gözüme. Çocukluğumda gazete kağıtlarından kese kağıdı yapıp bakkala satardım. O yüzden kese kağıdının bende manevi değeri var. Bu yüzden kese kağıdını davetiye olarak değiştirdik. Adına da 'çapulcu davetiyesi' dedik."

"YUMURTA KOYUP DAĞITIYORUM"

İçine önce ayva koydukları düğün davetiyelerine sebze meyve bazen de yumurta da koyup dağıtmaya devam ettiklerini söyleyen Nesimi Ağcalıoğlu, bu fikre nişanlısıyla birlikte karar verdiklerini aktardı.

Bu düşüncenin müşteriler tarafından hoş karşılandığını vurgulayan Nesimi Ağcalıoğlu, "Gaz maskesi koyup da versen daha makbule geçer' diyenler oldu. Güzel tepkiler aldık. Yumurta, elma, patates, soğan da koyuyorum bazen. Fırına patates gönderdim mesela, en azından köz yapar yer dedim" diye konuştu.

AİLE ŞOK GEÇİRDİ

Filiz Hayran ise, 'Değişik bir fikir olsun' düşüncesiyle böyle bir işe kalkıştıklarını belirtirken, "Zaten diğer davetiyeler hep klasik. Fikir hoşuma gitti kabul ettim. Aile biraz şok yaşadı, ama sonra kabul ettiler" ifadelerini kullandı.

Çiftin müşterileri kese kağıdından düğün davetiyesini görünce büyük şaşkınlık yaşadı. İlk defa böyle bir şey gördüklerini anlatan müşteriler, çifte mutluluk diledi.