BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.437,87
HABER /  POLİTİKA

Demokrat Parti'de Adem İpek sevinci

Demokrat Parti İstanbul İl Başkanlığına atanan Adem İpek'e tüm teşkilatlardan destek yağdı. Baki Özışık'a konuşan ipek ise hedeflerini açıkladı.

Abone ol

Kadıköy İlçe Başkanlığı yaptığı dönemde büyük başarı sağlayan Adem İpek DP İstanbul İl Başkanlığına getirildi.

İstanbul il başkanlığı için büyük baskı aldığını açıklayan İpek, hedeflerini www.sonsayfa.com Yayın Grubu Başkanı Baki Özışık'a anlattı.

İLK HEDEFİNİ AÇIKLADI

"3 yıl Kadıköy'de ilçe başkanlğı yaptım. Kadıköy'de şeffaf bir kongre yaptık. Orda bir çok zorluğu aşmışken, İstanbul il için baskılar yoğunlaşmaya başlayınca kabul ettim. İstanbul'da büyük sıkıntı var. Bölünmüşlükler, küskünlükler yüzünden herkes bu partiye sırtını dönmüş durumda. Bunu bitirmek ilk hedefim olacak.

İkinci hedefim, Eylül veya Ekim'de İstanbul'u kongreye götüreceğim. 39 İlçe teşkilatını yeniden açacağız. Sonra da belirleyeceğimiz adaylarla seçime gideceğiz. Bu konuda kendime ve ekibime güvenim tamdır" dedi.

TEŞKİLATLARA ÇAĞRIM ŞUDUR

Son olarak teşkilatlara seslenen İpek, "Gün hesap günü değil. Gün partiyi birlikte ayağa kaldırma günüdür. Halisane niyet ile çıktım yola. Bu konuda herkesten testek istiyorum." dedi.

Adem İpek'in İl başkanlığına seçilmesi teşkilatlarda büyük sevince neden oldu. Çok sayıda il ve ilçe başkanı kararın isabetli olduğunu ve İpek'in İstanbul'da partiyi iyi bir noktaya taşıyacağını açıkladı.