BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.444,88
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Deliilyas'ın çehresi değişiyor

Sivas'ın Altınyayla ilçesine bağlı Deliilyas beldesindeki kaldırımlar kırmızı ve beyaz renklere boyanıyor.

Abone ol

Deliilyas merkezinde belediye tarafından sürdürülen genel temizlik ve çevre düzenleme çalışmaları kapsamında kaldırımlar kırmızı beyaz renklere boyanarak beldeye farklı bir görünüm kazandırılıyor.

Açıklamalarda bulunan Deliilyas Belediye Başkanı Hayati Akbulut 'Deliilyas Değişiyor' sloganı ile yola çıktıklarını hatırlatarak, yürüttükleri diğer çalışmaların yanı sıra beldenin görünümüne de özel önem verdiklerini söyledi.

Akbulut, beldedeki kaldırımların göze hitap etmesi ve çevreye canlılık saçması için bu çalışmaya giriştiklerini belirterek boyanan kaldırım taşlarının beldenin çehresini değiştirdiğini ifade etti. Akbulut, "Kötü görünümde olan kaldırım taşlarının kırmızı ve beyaz renklere boyanması beldemize ayrı bir renk kattı. Benzer çalışmalara devam ederek, beldemizi daha da güzelleştireceğiz" dedi.

Deliilyas'ı çağdaş modern şirin bir belde haline getirmek için daha başka projeleri olduğunu belirten Hayati Akbulut, 29 Mart seçimlerinden bu yana hiç durmadan çalıştıklarını kaydederek, "Göreve gelir gelmez çevre yollarımızı genişletmeye ve köprülerimizi yenilemeye başladık. Bir yandan ise beldemizi daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çevre düzenleme çalışmalarımızı ihmal etmedik." şeklinde konuştu.