BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,81
ALTIN 2.429,96
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Bu ayakkabılar hangi lidere ait?

12 Eylül'de yapılacak referandum için "Anadolu'nun tozlu yolları"na düşen liderler o tozdan nasibini alıyor.

Abone ol

Referandum için yollara dökülen liderler ilginç görüntüler vermeye başladı. Önceki gün vatandaşla sade bir sofrada poz veren CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun bu kez de tozlu ayakkabıları objektiflere takıldı.

DHA'dan Oktay Ensari ve Demet Öztürk'ün haberine göre
Malatya'dan Kayseri'ye dün saat 20.00 sıralarında gelen Kılıçdaroğlu, uçaktan iner inmez Sarıoğlan İlçesi Karaözü Beldesi'ndeki şenliklere katıldı. DHA muhabirinin fotoğraf çektiğini fark eden Kılıçdaroğlu, ayakkabısıyla ilgili şunları söyledi:

3 ÇİFT AYAKKABIM VAR

“Beş gündür aynı ayakkabıyı giydim. Zaten üç çift ayakkabım var, sırayla giyiyordum ama bu siyah kösele ayakkabım dayanıklı çıktı. 42 numara ayakkabımı İstanbul'dan almıştım. İnanın sabahtan itibaren başlayan koşturma gece yarılarına kadar sürüyor. Ayakkabılarımı zaman geliyor 18 saat ayaklarımdan çıkaramıyorum. İl, ilçe, belde, köy derken ayakkabılarımın böyle tozlu olması normal. Referandum öncesi, az zamanda çok yer dolaşmamız halka neden hayırda hayır olduğunu anlatmamız lazım.”

AĞIR YEMEKLERİ GERİ ÇEVİRDİ

Karaözü Beldesi'nden gece yarısı otele dönen Kemal Kılıçdaroğlu, kendisi için hazırlanan mantı, su böreği, pastırma ve fırınağzı gibi yöresel yemekleri yemeyi “Gece yarısı bunları yiyemem ağır olur” diyerek geri çevirdi. Kılıçdaroğlu, bir kase sütlaç yiyip istirahata çekilirken, CHP Genel başkan Yardımcısı Hakkı Süha Okay ve CHP’li milletvekilleri “Sofra bizim için hazırlanmış ayıp olur” diyerek, gece sofrasında mantıya kaşık salladı.

SABAH ENERJİ TOPLADI

Kemal Kılıçdaroğlu sabah da Dadaloğlu Şenliği'ne gitmeden önce kahvaltıda su böreği, katmer, sucuklu yumurta ve pastırmanın tadına baktı.