BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,82
ALTIN 2.470,96
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Partili vekilin sözlerine sert çıktı basına kapalı toplantıda söyledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti milletvekilleriyle gerçekleştirdiği basına kapalı toplantıda bir vekilin “seçim sathı mahallindeyiz” ifadesine sert çıkarak, "Ne seçimi! Hayır, ne alakası var. Seçim 2023'te zamanında yapılacak." dedi

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti milletvekilleriyle gerçekleştirdiği basına kapalı toplantısında Millet İttifakı çatısı altında toplanan muhalefeti "yıkım ekibi" olarak nitelendirdi. Milliyet’ten Önder Yılmaz’ın kulis haberine göre, Erdoğan vekillere yönelik şunları kaydetti:

"MHP’ye, BBP’ye karşı olabildiğince olumlu olun"
"Cumhur İttifakı çok değerlidir ve korunması gerekir. MHP'ye yönelik tepkiler, yaklaşımları asla kabul etmiyoruz. MHP’ye, BBP’ye karşı olabildiğince olumlu olun. Bunlar bizim bileşenlerimizdir. İlişkileriniz güzel olsun. Beraber yol arkadaşlığı yapıyoruz. Cumhur İttifakı'nı güçlendirmeliyiz. Sakın olumsuz şeyler söylemeyin. Muhalefet nifak çıkarmak için her şeyi yapıyor. Biz onlar gibi değiliz. Azami müştereklerimiz var. Ülkemiz için gayret sarf ediyoruz. Onların içinde ise fikri beraberlik bile yok, yıkım için bir araya gelmiş bir ekip. Biz inşa için bir aradayız, onlar imha için. Dolayısıyla bizim daha çok çalışmamız lazım."

'Seçim sathı mahallindeyiz' diyen vekile sert çıktı: Ne seçimi! 
Erdoğan'ın, bir milletvekilinin "seçim sathı mahallindeyiz" ifadesini kullanması üzerine, "Ne seçimi! Hayır, ne alakası var. Seçim 2023'te zamanında yapılacak. Ama siz seçim varmış gibi çalışacaksınız" dediği öğrenildi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
TOKİ'den cazip konut ve işyeri projeleri! Taksit ödemeleri 604 TL'den başlıyor
Foto Galeri TOKİ'den cazip konut ve işyeri projeleri! Taksit ödemeleri 604 TL'den başlıyor Galeriye Gözat