BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Cimbomda bir transfer daha!

Transferde fırtına gibi esen Cimbom, Anderlecht forması giyen bir forvet oyuncusunu da kadrosuna katıyor

Abone ol

Lucas Neill'i renklerine bağlayarak ara transfer döneminin en önemli transferlerinden birisini gerçekleştiren Galatasaray'ın, Anderlecht forması giyen golcü oyuncu Tom de Sutter'in de işini bitirdiği ifade ediliyor.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'da forma giyen 31 yaşındaki Avustralyalı savunma oyuncusu Lucas Edward Neill'ı transfer ederek dikkatleri üzerine çeken Galatasaray, forvet bölgesindeki ihtiyacı ise Tom de Sutter'le kapatmaya hazırlanıyor.

Belçika'da yayın yapan Het Nieuwsblad Gazetesi, Sarı-kırmızılıların Tom de Sutter transferinde mutlu sona ulaşmaya çok yakın olduğunu aktardı. Gazete, Galatasaray'ın Hollandalı çalıştırıcısı Frank Rijkaard'ın, Shabani Nonda'nın performansından memnun olmadığını iddia ederken, Anderlecht'te mutsuz olan 24 yaşındaki De Sutter'in de Sarı-kırmızılı takıma 'evet' dediğini savundu. Belçika'da Hollandaca yayın yapan gazete Galatasaray'ın De Sutter için 6 milyon euroyu gözden çıkardığını okurlarıyla paylaştı.

3 Temmuz 1985 doğumlu Belçikalı futbolcu Tom de Sutter, 2006 - 2008 yılları arasında Cercle Brugge forması altında 60 maçta 21 gole imza atınca sezon başında Belçika'nın köklü takımlarından Anderlecht'e transfer edilmişti. De Sutter için geçtiğimiz dönemlerde Trabzonspor da yoğun transfer görüşmelerinde bulunmuş ancak sonuç alamamıştı. Bu sezon Anderlecht formasıyla 20 maça çıkan ve 11 gol kaydeden De Sutter, Sivasspor'la oynadıkları Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçında da 2 gol birden kaydederek dikkat çekmişti. De Sutter, Belçika Milli Takımı'nın da formasını giyiyor.