BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Cimbom revire döndü

Galatasaray, Bursaspor maçının hazırlıklarını eksik bir kadroyla sürdürüyor.

Abone ol

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de 20 Ocak Pazar günü Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Sarı-kırmızılılar, günün ikinci antrenmanını akşam saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptı. Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde, basın ve taraftara kapalı gerçekleştirilen akşam antrenmanında sarı-kırmızılı futbolcuların teknik ve taktik çalışmalar yaptığı bildirildi.

Nonda'nın, antrenör Cevat Güler yönetiminde sahada özel bir program dahilinde çalışmayı sürdürdüğü, Sarıyer ile yapılan Fortis Türkiye Kupası karşılaşmasında bileğine aldığı bir darbe sonucu sakatlanan Hasan Şaş'ın tedavisine sağlık merkezinde devam edildiği açıklandı.

Ayrıca, aynı maçta dizinde aldığı darbeye bağlı ağrısı olan kaleci Aykut'un da tedavisinin ardından sahada fizyoterapist eşliğinde özel bir çalışma yaptığı kaydedildi.

Bu arada, sindirim sistemi şikayetleri süren Orkun ile sol kasığında ağrısı olan Carrusca'nın, tedavilerinin ardından dinlendirildikleri ifade edildi. Diğer yandan, tedavilerinin ardından Lincoln'ün salonda, Ayhan'ın ise salon ve sahada sağlık ekibi tarafından çalıştırılmaya devam edildiği kaydedildi. Galatasaray, yarın sabah basına kapalı yapacağı idmanla çalışmalarını sürdürecek.