BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Kaymakam ucuz atlattı

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi Kaymakamı Muhammet Aktaş'ın aracına kamyon çarptı

Abone ol

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi Kaymakamı Muhammet Aktaş'ın makam otomobilinin kamyonla çarpışması sonucu, Kaymakam Aktaş ile araçtaki 3 kişi hafif yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa'dan Akçakale'ye giden ve Kaymakam Muhammet Aktaş'ın da içinde bulunduğu 63 AA 101 plakalı makam otomobili, kara yolunun 14. kilometresinde tali yoldan ana yola çıkan Musa D. idaresindeki 21 VA 658 plakalı kamyonla çarpıştı.

Kazada, Kaymakamı Aktaş ile otomobilin şoförü Abdülvahap Ayhan, Yazı İşleri Müdürü Ahmet Alptekin ve koruma polisi Muharrem Ögüt hafif yaralandı. Ambulans ve olay yerinden geçen araçlarla Şanlıurfa Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar, tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazanın ardından Şanlıurfa Emniyet Müdürü Kutlay Çelik ile diğer yetkililer, hastaneye gelerek yaralıların sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Kaza nedeniyle tek taraflı olarak trafiğe kapanan Şanlıurfa-Akçakale kara yolu, araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından yaklaşık yarım saat sonra yeniden ulaşıma açıldı.