BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.496,14
HABER /  SPOR

Cimbom bombayı patlatacak

Ligde şampiyonluğu Fenerbahçe'ye kaptıran Cimbom, transferde büyük bir atağa kalktı...

Abone ol

Turkcell Süper Lig'de şampiyonluğu ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptıran, şampiyonlar ligine katılıp katılmayacağı ise henüz belli olmayan Galatasaray, gözünü transfere çevirdi.

Taraftarının tepkisini azaltmak ve desteğini almak için yıldız oyuncular transfer etmeyi planlayan sarı kırmızılı yönetim Schalke 04'ün Brezilyalı orta saha oyuncusu Lincoln'ün transferi için harekete geçti.

Sarı kırmızılı yöneticilerin süper transferler yapacağız açıklamasının ardından Olimpic Lyon'un yıldız oyuncusu Juninho gündeme gelmiş ancak bu transfer gerçekleşmesinin oldukça zor olduğu ortaya çıkmıştı. Transferi gerçekleşmeden Juninho'nun isminin ortaya atılması ve bu transferin gerçeleşme ihtimalinin düşük olması nedeniyle taraftarın vereceği tepkiden çekinen yöneticiler, Schalke 04'ün Brezilyalı yıldızı ile hemen temasa geçti. Menajeri vasıtasıyla teklif yapılan Lincoln, Galatasaray'a transferine sıçak baktığını ifade edince, sarı kırmızılı yöneticiler kulübüyle olan sözleşmesi 2008 yılında bitecek olan bu transfer için çalışmalarını hızlandırdı.

Lincoln'ün sözleşmesinin son yılında olması nedeniyle Schalke bu oyuncunun transferi halinde yüksek bir bonservis bedeli isteyemeyecek. Galatasaray yönetimi de Fenerbahçe'nin şampiyon olduğu sezonda yıldız bir transfer yaparak taraftarlarının gönlünü almak istiyor. Sarı kırmızılı yönetim bu transfer için 8 milyon euro'yu gözden çıkarttı.

Kaynak: Milliyet