BIST 10.891
DOLAR 32,94
EURO 35,76
ALTIN 2.529,05
HABER /  MAGAZİN

Seks ve annelik favorisi

Seksten ve annelikten öte bir şey olmadığı söyleyen, hamileyken kocasını pusuya düşürmeye çalışan ünlü kim?

Abone ol

Ayşe Arman yaptığı bir röportajda ilginç açıklamalarda bulundu.
Arman "Sadece bir anne olarak bir köşede kalmaktan hiç korkmadınız mı?" sorusu üzerine;"Hayır, hiç. Bir kadın için en önemli ik şey, cinsellik ve annelik. Bundan daha müthiş bir şey yok. İkisi de, hayatın kreşendo noktaları. Bence yani. İkisini birden bulmuşum. Neden vazgeçeyim? Deli miyim?" dedi.

"ÖMER'İ PUSUYA DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORDUM"
Ayşe Arman, sürekli sevişmek istediğini söyledi. "Ömer'i evin kuytu yerlerinde, duvar kenarlarında pusuya düşürmeye çalışıyordum. O da halime gülüyordu. Doğurduktan sonra, emzirirken falan sevişme isteği biraz düşüyor. Ama sonra yeniden yükseliyor. Yani hem anne olabilmek hem de acayip fazteziler yaşayabilmek imkansız değil. Anne olunca, tertemiz bembeyaz bir papatyaya dönüşmüyorsun. Ruhunun içindeki sevişme isteğini zorla söküp atmazsan, o orada duruyor." dedi.

KADINI KATEGORİZE EDİYORLAR
"Çocuğumun anasıyla nasıl yatayım yahu" fikrinin Türk erkeklerinde olduğu söyleyen Arman "Mesela Kaya Çilingiroğlu 'İçinde çocuk varken karımla sevişmek kadar abuk sabuk bir şey olabilir mi?' dedi bana. Bu ülkede çoğunluk böyle düşünüyor. Seni kategorize ediyorlar, anne yapıyorlar, kadınlıktan istifa ettriyorlar. Sonra da başka kadınların üzerine atlıyorlar" dedi.