BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,67
ALTIN 2.410,41
HABER /  GÜNCEL

CHP Çorum adayları vitrine çıktı

CHP Çorum İl Teşkilatı, il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını düzenlediği tören ile kamuoyuna tanıttı

Abone ol


CHP İl Başkanı Tufan Köse'nin konuşması ile başlanan törende belediye başkan adayları sırasıyla kürsüye gelerek kendilerini tanıttı ve kısaca seçimlerde bölgelerinde yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

İl Başkanı Tufan Köse başta Çorum merkez olmak üzere tüm ilçe ve beldelerde seçimleri kazanacaklarını belirterek, "Adayımızın tanıtımı için buradayız. Bölünmüş ve küskün arkadaşlarımızı bir araya getirmek istiyoruz. CHP başkan adayları ile el ele vererek seçimlere giriyor. Bugün CHP'de kenetlenme zamanı, 30 Mart sabahı taş binada CHP sevgisini halkımızla birlikte yaşayacağız" dedi.

Daha sonra kürsüye gelen CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Sait Börekçi, Çorum'un özlemini duyduğu başkan olarak 30 Mart sabahı yönetime geleceğini belirterek, "Gelin CHP'nin şöleninde birlikte olalım ve bu seçimlerde el ele vererek zaferle çıkalım" şeklinde konuştu.

Seçimlerin demokrasinin nimeti olduğunun altını çizen Sait Börekçi, "Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi'nin altı oku ambleminde yer alan Cumhuriyetçilik, Halkçılık, Laiklik, Milliyetçilik, Devletçilik ve Devrimcilik ilkelerinin önemi her geçen gün artıyor.

Ülkemizin çağdaşlaşmasına öncülük eden Atatürk ilkeleri aradan geçen yıllara rağmen yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor. Çağdaş Türkiye'nin devamı için Atatürk ilkelerinden asla ödün verilemez. Bu ilkeleri savunan babamın ve gençliğimin partisi CHP'den Çorum Belediye Başkanı adayı olarak karşınızdayım ve ben bu seçimi kazanacağım. Ekibimizle yüreğimizle ve en önemlisi sizin desteğinizle bu işi başaracağız. Projelerimizin amacı herkese eşit hizmet etmek" diye konuştu.

Hizmette ayrımcılık yapmayacaklarını ifade eden Börekçi, "Benim için Milönü ne ise Devane ve Mimar Sinan Mahallesi aynıdır. Bahçelievler ile Yazı Çarşı halkı aynıdır. Tek amacım ve uğraşım ayrım yapmadan hizmet etmektir" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından partililerin alkışları arasında önce Çorum Belediye Başkan Adayı Sait Börekçi sahnede partilileri selamladı. Ardından Alaca Belediye Başkan Adayı Aşır Dönç, Bayat Belediye Başkan Adayı Yağız Tatar, Osmancık Belediye Başkan Adayı Cennet Yücel, Sungurlu Belediye Başkan Adayı Nedim Tunç Kılıç, Oğuzlar Belediye Başkan Adayı Orhan Ateş, Laçin Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, Mecitözü Belediye Başkan Adayı Selçuk Aksoy, Kargı Belediye Başkan Adayı Recep Akyıldız, Boğazkale Belediye Başkan Adayı Orhan Ateş, Ortaköy Belediye Başkan Adayı Hacı Ömer Atak, Alacahöyük Belde Belediye Başkan Adayı Hüseyin Saykan, Arifegazi Belde Belediye Başkan Adayı Recep Sekmen, Eskialibey Belde Belediye Başkan Adayı İbrahim Tetik, Aşdavul Belde Belediye Başkan Adayı Rıza Uysal, Kaledere Belde Belediye Başkan Adayı Haydar Kesekler, Başpınar Belde Belediye Başkan Adayı Erol Aksoy partililere tanıtıldı.