BIST 10.167
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.400,33
HABER /  GÜNCEL

SPden Çorum Alacaya bayan aday

Saadet Partisi, Alaca Belediye Başkan Adayının Avukat Ayşe BIÇAK olduğunu açıkladı

Abone ol


Avukat Ayşe Bıçak Milli Görüş belediyeciliinin bir marka olduğunu belirtti ve devam etti:

Tüm samimiyetimiz ve içtenliğimizle, hayata sıkıca bağlanmış yarınlara umutla bakabilen bir Alaca için, kadınlarımızın yıllarca ihmal edilmiş tüm haklarına kavuşturulması için, içme suyundaki problemleri çözmek için, göç veren değil göç alan bir ilçe için, ilçemizin turizmde hak ettiği yere ulaşması için, kültürel, sosyal ve sportif durgunluğu hareketlendirmek için, şeffaf bir belediye için, yeşil bir Alaca için çalışacağıma, parti farkı gözetmeksizin bütün Alacalıların hizmetkârı olacağıma bütün benliğimle, bütün inancımla ve bütün kimliğimle sizlere söz veriyorum. Yolumuz açık, dostlarımız sadık, Allah yardımcımız olsun"

Peki Ayşe Bıçak kimdir? 1974 yılında Alaca’da doğdu. İlkokulu Sakarya İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Alaca Merkez Kuran Kursu’nda 1 yıl süre ile Kur-an eğitimi ardından 3 yıl boyunca Hafızlık eğitimi aldı. Dışardan Orta Okulu Bitirme Sınavlarını kazanarak Çorum İmam Hatip Lisesi orta kısmından mezun oldu.

Lise eğitimini Alaca İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Lise yıllarında Milli Gençlik Vakfı’nda aktif olarak çeşitli faaliyetlerde bulundu. 2001 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden başarı ile mezun oldu. İstanbul’da avukatlık stajını tamamladı. Ankara’da Hukuk Bürosu kurarak serbest avukatlık yapmaya başladı.