BIST 10.166
DOLAR 32,36
EURO 34,70
ALTIN 2.389,86
HABER /  GÜNCEL

MHP Boluda esnaftan destek istiyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Belediye Başkan adayı Mustafa Ramazan,sanayi esnafını gezerek projelerini anlattı.

Abone ol


Yerel seçimler öncesi sanayi bölgesiyle ilgili projelerini esnafa anlatan Mustafa Ramazan, tabela vergilerinden şikayet eden esnafa, vergilerinin minimum seviyeye çekileceğini söyledi.

On gündür seçim çalışmalarına hız veren ve esnafları tek tek dolaşan Mustafa Ramazan, Sanayi Sitesi'ndeki esnafların sorunlarını dinledi.

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor durumda olan sanayi esnafının pek çok sorunla mücadele ederek ayakta kalma savaşı verdiğini dile getiren Ramazan, "D-100 Karayolu ile Sanayi Sitesi arasındaki bağlantı yolları düzene sokularak, kolaylaştırılacak.

Çevre duvarı yapılarak sanayi sitesinin güvenliği sağlanacak. İşyeri ön çıkmalarına site yönetimiyle ortak çözüm bulunacak. Yol ve teretuvarların bakım ve onarımları yapılacak.

Yollar her gün temizlenecek ve her hafta yıkanacak. Yolların ve çevrenin aydınlatılması yapılacak.

Tabela vergileri minimum seviyeye çekilecek. Altyapı, su ve kanalizasyon sistemi çalışır hale getirilecek. Dinlenme ve sosyal amaçlı yeşil alanlar yapılacak. Sosyal tesisler ve spor alanları yapılacak" diyerek projelerini açıkladı.