BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Cep telefonu ile fal bakıyor

İzmir'de, 75 yaşında olmasına rağmen gelişen teknolojiye ayak uyduran ünlülerin falcısı Fatma Bacı, Türkiye'de bir ilke imza attı.

Abone ol

65 yıldır Susuzdede Parkı'nda fal bakan Fatma Bacı, son günlerde cep telefonu ile baktığı fallar ile umut bekleyenlerin ilgi odağı oldu.

Sekiz çocuk, 27 torun sahibi 75 yaşındaki Fatma Bacı, baktığı fallar ile umut bekleyenlere umut kaynağı oluyor. Birçok ünlünün falına baktığını söyleyen Fatma Bacı; "Çok ünlünün falına baktım. Eskiden Ankara, İstanbul'a kadar gidip fal bakardım. Bu işi para ile yapmıyorum. Fal baktırmaya gelenler erzak, yiyecek getiriyor. Artık cep telefonu ile fal bakıyorum. Beni arıyorlar. Ben buradan onlara fal bakıyorum. Bazen arayıp nerede olduğumu soranlar oluyor" dedi.

Cep telefonu ile fal bakan Fatma Bacı görenleri hayrete düşürüyor. Fatma Bacı, falda mutluluk, ev, araba, evlilik gördüğü gibi kavga ve mutsuzluğu da arayanlara iletiyor. Gelişen teknolojiye ayak uydurması gerektiğini ifade eden Fatma Bacı; "Cep telefonu ile fal bakıyorum. Tarot falı da bakıyorum. Eskiden daha iyi bakardım. Başımdan ameliyatlıyım. Artık eski sağlığım yok. Ama her fala bakıyorum" diye konuştu.