BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kırıklı Köprüsü tehlike saçıyor

Giresun’un Görele ilçesine bağlı Kırıklı beldesinden geçen Cami Deresi üzerindeki köprü tehlike saçıyor.

Abone ol

Kırıklı beldesinde 8 köyün ulaşımını sağlayan Cami Deresi üzerindeki köprü bakımsızlıktan çökmek tehlikesi ile karşı karşıya bulunuyor.

Cami Deresi üzerinde kurulan Kırıklı Köprüsü aradan yıllar geçmesine rağmen hiç bakım yapılmaması sonucu taşıyıcı ayakların çatlaması, demir korkuluklarının olmaması, köprünün çok dar olması ve köprü üzerindeki betonunun bozulması sebebiyle büyük tehlike oluşturuyor.
Kırıklı Belde Belediye Başkanı Şükrü Türkoğlu, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Cami Deresi üzerindeki Kırıklı köprüsünün yenisinin yapılması için birçok yerden söz aldık ama henüz ilgilenen yok. Bu köprü yıllar önce hiç taşıt yolu yokken bir vatandaş el gücü ile yapmış. 24 metre uzunluğunda olan Kırıklı köprüsü 8 köyün bağlantısını sağlıyor. Köprünün yenisinin yapılması istenmesine rağmen bugüne kadar önemli bir gelişme elde edilmedi. Yetkililerin yıllardır görmemezlikten geldiği bu köprüyü artık görmeleri ve ilgilenmelerini bekliyoruz."dedi.

Köprü korkuluğunun olmamasından dolayı can kayıplarının olmasından endişe ettiklerini belirten Belediye Başkanı Şükrü Türkoğlu, köprünün üzerinden çocukların geçtiğini ve ailelerin korkulu rüyası haline geldiğini sözlerine ekledi.