BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.418,53
HABER /  GÜNCEL

Capitole kar yağacak

Avrupa ve Amerika’da büyük ilgi gören kar küresi ‘snow globe’, Türkiye’de ilk defa Capitol’de sizlerle buluşacak

Abone ol

Çocukluk hayalleriniz gerçekleşiyor. Salladıkça karların yağdığı, noel babalı, kardan adamlı camdan küreler, içine girebileceğiniz boyutta Capitol’de sizleri bekliyor. Bu dev kar küresinde sevdiklerinizle fotoğraf çektirebilir, birbirinden güzel hediyelere sahip olabilirsiniz. Yurtdışında kurulduğu yerlerde büyük ilgi uyandıran kar küreleri, çocuklarınız için de unutamayacakları bir eğlence olacak.

Yeni yıl coşkusunu karnaval havasında yaşamak ve sevdiklerinize hediyeler almak istiyorsanız, farklı alternatifler de Capitol’de sizleri bekliyor. Capitol’ün birbirinden cazip hediye seçenekleri arasından seçim yapmakta zorlanacaksınız.
Çocuklarınızı, Capitol’de snow globe dışında bir sürpriz daha bekliyor. Miniklerin sevgilisi Noel Babalar, aldığınız hediyeleri sizin adınıza çocuğunuza verebilir böylece çocuğunuzun hayallerini gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Aynı zamanda Lint Çikolata’nın leziz, farklı çikolatalarından tadmak isterseniz çikolata şölenini kaçırmayın. Party Paket ve Şekerim Şeker’le yapılan işbirliği sayesinde kahve ve çikolata kokusu eşliğinde keyifli bir alışveriş yaparak, yeni yıla özel hazırlanan çikolata ve şeker dünyasına dalabilirsiniz.

Farklı ve tematik süslemeler uygulayan Capitol, yeni yıla özel hazırlanan dekorasyonuyla ziyaretçilerine tam bir yeni yıl çoşkusu yaşatıyor. Marmara Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından yapılan, kar yağışını andıran süslemeler huzuru, mutluluğu ve yeni bir yılın çoşkusunu simgeliyor. Aynı zamanda Snow Globe’de kar yağışının altında keyifli dakikalar geçireceksiniz. Yeni yılda siz de Capitol’de olmanın ayrılacağını yaşayın.