BIST 9.777
DOLAR 32,56
EURO 35,00
ALTIN 2.437,21
HABER /  MEDYA

Caner Esra Erol'da pişman oldum dedi Tülin'den şok yanıt geldi

ATV'de yayınlanan Esra Erol'un programında evlenen Caner ile Berke'nin boşanma davaları devam ediyor. Caner canlı yayında eski aşkı Tülin ile keşke evlenseydim dedi. Peki Tülin Caner'e ne karşılık verdi? Caner ve Tülin son durum ne?

Abone ol

Gelinim Olur Musun yarışmasına damga vuran isimlerden biri Caner ile Tülin'di. Aşklarıyla adından söz ettiren Caner ve Tülin ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Caner tekrar Tülin'in adını alınca gündeme bomba gibi düştü. Peki Caner ve Tülin arasında bugün neler oldu?

Caner Toygarlı ve Berke Kentle arasındaki boşanma davasında olay ifşalar arka arkaya gelirken günün itirafı Tülin Koca'yla ilgili oldu. Caner, Tülin hakkında, "Keşke Tülin ile evlenseydim. Şimdi 15 yaşında çocuğun olurdu. Onun da hataları oldu benim de oldu. Hakkını helal etsin" dedi. Herkes merakla Tülin'in ne diyeceğini merak ediyordu. Tülin'den bugün beklenen yanıt geldi. 

BÜYÜK PARALAR TEKLİF EDİLDİ...

Tülin, Caner'in itirafı üzerine ' Yayına bağlanmak istemiyorum. Caner'e hakkım sonuna kadar helal olsun! Caner hiç bir zaman para peşinde koşan biri olmadı. İkimizin evlenebilmesi için zamanında çok büyük paralar teklif edildi. Yüksek sesle bile konuşsa, pişman olup sonra özür diler. Yıllarca herkes Caner'i yanlış tanıdı. Caner yufka yürekli özü, sözü birdir. Caner bir çocuk gibidir. Bakmayın onun öyle davrandığına, bir çocuk gibi kandırılmaya da müsaittir. Umarım zor günleride kolaylıkla atlatır.' şeklinde açıklama yaptı.