BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,80
ALTIN 2.434,88
HABER /  MEDYA

No:309 65.bölüm neler olacak finalde Lale ile Onur barışacak mı?

Fox Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi No:309 final yapmaya hazırlanıyor. Yeni bölümüyle ekrana gelecen olan No:309 final bölümünde neler olacak? No:309 65. son bölüm ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Demet Özdemir ile Furkan Palalı'nın paylaştığı No:309 yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. NO:309 65.yeni bölümde neler olacak?

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerine eğlenceli dakikalar yaşatan dizi No: 309 yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi No: 309 yeni bölümüyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde ilginç anlar yer alacak. İşte, No: 309 yeni bölüm fragmanı.

FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Lale’nin kendisine küsmesinin ardından onunla barışmanın yollarını arayan Onur, kayınpederi ve diğer arkadaşıyla birlikte yeni bir plan yapacak. Onur’un barışma çabalarını gören Lale ise son kez konuşma yapması için eşine fırsat verecek. “Bebeğimiz ve sen benim tek ailemsiniz” diyen Onur’a beklemediği bir yanıt veren Lale, “Sen babamla çok iyi anlaşıyorsun bence aynı evde kalmaya devam edin” diyecek. Yeni planlarını devreye sokmak ve Lale ile barışmak için her yolu deneyen Onur’un eşini barışmaya ikna edip edemeyeceği ise gelecek bölümde ortaya çıkacak.

Yayıncı kuruluşun finalle ilgili açıklaması ise şöyle; Duru ile ilgili gerçeği öğrenen Lale hayatının şokunu yaşar. Ne yapacağını bilemez halde annesinin evine döner. Songül kızına destek olur. Bu sırada Onur perişan halde kendini affettirmenin yollarını aramaktadır. Onur'a en büyük destek Kurtuluş ve Yıldırım’dan gelir. Acaba Onur sonunda başarılı olabilecek midir?