BIST 9.125
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,60
HABER /  MAGAZİN

Atilla Taş kimdir nereli cezaevinde evlendiği eşi Meltem Güler bakın

Atilla Taş dün cezaevinden çıktıktan sonra hemen cezaevinde evlendiği eşi Meltem Güler herkes tarafından merak ediliyor. Peki Meltem Güler ile cezaevinde evlenen Meltem Güler kimdir nereli kaç yaşında? Atilla Taş Meltem Güler nasıl tanıştı?

Abone ol

FETÖ medya yapılanması davasında dün Atilla Taş serbest bırakıldı. Serbest bırakıldığı an Atilla Taş hemen eşi Meltem Güler'e sarıldı. Peki Meltem Güler kimdir?

Ham çökelek şarkısıyla ünlendikten sonra sanat dünyasına giriş yapan Atilla Taş, 14 ay kaldığı cezaevinden dün tahliye aldı. Tahliye olur olmaz cezaevinde eşine sarılan Atilla Taş, espirili bi şekilde bir daha tweet atmayacağını söyledi. Herkes o anlarda ise Atilla Taş'ın sarıldığı eşi merak ediyor.

CEZAEVİNDE EVLENDİLER

Atilla Taş ve eşi Meltem Güler geçtiğimiz yıl cezaevinde evlendi. İddiaya göre ikili daha önce Twitter'da tanıştı. Atilla Taş'ın tutuklanmasının ardından Meltem Güler, Taş'ı savunan tweet'ler atmaya devam etti. Daha sonra birbirlerine aşık olan ikili dünyaevine girdi.

ATİLLA TAŞ'IN BİR KIZI BULUNUYOR

Atilla Taş, 4 Şubat 1975 tarihinde Adana’nın Ceyhan ilçesinde dünyaya geldi. Annesi Halide Yılmaz’dır. Atilla’yı henüz 20 günlük iken anneannesine bırakıp Almanya’ya gitti. İlk ve ortaokulu Ceyhan’da bitirdi. Liseyi İstanbul Davut Paşa Lisesi’nde okurken üçüncü sınıfta ailesi Mersin'e göç kararı verip taşındılar.

1991 yılında 16 yaşındayken Mersin'de evlendiği ilk eşi İlkay Sarıköse hanımdır. 1992 yılında Sezen adında bir kız çocuğu oldu. Değişik işlerde çalışırken bir yandan da restoranlarda, gazinolarda şarkı söylüyordu. Askerlik görevine Manisa’da başlayıp Hakkari Yüksek ovada bitirdikten sonra İstanbul’a gitmiş.

İstanbul’a gelince çok sefalet çekmiş, eşi tarafından terk edilmiş. Sonunda Erol Köse ile tanışmış ve hayatı değişmiş. “Ham Çökelek” şarkısı ile iyi bir çıkış yaparak tüm Türkiye’nin kendisini tanımasını sağladı. Atilla Taş‘ın kendi bestelerinin de olduğu ilk albümü “Kırmızılım” 1998 yılında çıktı. Hızla bütün Türkiye onu tanıdı. Konserler vermeye başladı.