BIST 9.890
DOLAR 32,47
EURO 34,84
ALTIN 2.450,03
HABER /  GÜNCEL

Meteoroloji saat verdi! Bünyamin Sürmeli hava tahmini ürküttü

İSTANBUL, Sakarya, Yalova ve Kocaeli için meteoroloji alarm yayınladı. Saatlik İstanbul hava durumu tahminine göre kuvvetli yağış gece yarısına kadar devam edecek. Bünyamin Sürmeli ise sel kehaneti ile ürküttü. İşte yeni hava durumu tahmini;

Abone ol

İSTANBUL başta olmak üzere Sakarya, Kocaeli ve Yalova illeri için meteoroloji arka arkaya uyarı verdi. AKOM ile birlikte ünlü meteoroloji uzmanlarından da saatli uyarı geldi. İstanbul'da beklenen kuvvetli yağış saat 18.00 gibi tam iş saati çıkışında bastıracak. Yağış gece yarısına kadar da çok kuvvetli olarak devam edecek. Sonrasında şiddeti azalsa da yarın da İstanbul'da yağmur hüküm sürecek.

Meteorolojiden Sakarya-Kocaeli-Yalova alarmı : Son hava durumu raporunu yayınlayan meteoroloji Sakarya, Yalova ve Kocaeli için arka arkaya alarmlar geçti. Bu üç ilde yarın sabahtan itibaren çok kuvvetli yağış görülecek. Meteorolojinin resmi sitesinde yer alan uyarıya göre kuvvetli yağış sel baskınlarına sebep olacak.

İstanbul'un saatlik hava durumu tahmini; Ünlü meteoroloji profesörü Orhan Şen twitter hesabından son haberleri verdi. Şen'in verdiği bilgiye göre İstanbul'da kuvvetli yağış tam iş saati çıkışında bastıracak. Şen "İstanbulun kuzey batısında şu an itibarıyla 8 CB bulutu mevzilenmiş durumda her birinde metre kareye 50 kg yağış bırakacak su var" uyarısı yaptı. İşte saatlik İstanbul hava durumu tahmini;

Tekirdağ gibi Edirne'de de kuvvetli yağış etkili oluyor. 2 gündür kesintisiz devam eden kuvvetli yağış sel baskınlarını da beraberinde getirdi.