BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.431,41
HABER /  GÜNCEL

Doğu Perinçek'ten bomba Meral Akşener iddiası! ABD...

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek katıldığı televizyon programında Meral Akşener'le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Perinçek, Meral Akşener'in kurduğu partinin bir Amerikan projesi olduğunu söyledi.

Abone ol

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Ulusal Kanal'da Rafet Ballı'nın sunduğu Çıkış Yolu'nda Ortadoğu, ABD ve Akşener hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ABD'nin Batı Asya'da çok ağır bir darbe yediğini, yediği bu darbeden dolayı bölgedesi bütün hesaplarının bozulduğunu, bunda da Türkiye'nin tavrının belirleyici olduğunu açıkladı.

AKŞENER'İN PARTİSİ ABD PROJESİ

Perinçek ABD'nin bölgede Türkiye sayesinde ağır bir darbe yediğini belirtti. Perinçek Ayrıca Meral Akşener'in kurduğu partinin de bir Amerikan projesi olduğunu vurgulayarak, AKP'yi Amerika'nın değil, Vatan partisinin devireceğini bunu da sandık sonuçlarında görüleceğini söyledi. Perinçek'in yaptığı açıklamaların satırbaşları şu şekilde:

İyi Parti kurucuları tam listesi Meral Akşener'in partisindeki isimler

Bölgede Amerikan hesapları bozuldu. Burada Türkiye'nin tavrı belirleyici oldu. Vize krizi Türk- Amerikan savaşının bir parçası AKP'de belediye başkanların istifasına toplumda destek var. Doğu Perinçek'in açıklamalarından satırbaşları şu şekilde.

ABD HEDEFLERİNE ULAŞAMADI

Amerika bölgede hedeflerine ulaşamadı, İkinci İsrail planı tutmadı ve yenildi. PKK- FETÖ ile mücadele, bölge ülkeleriyle işbirliği konularında AKP bizim cepheye geldi.

Amerika bölgede yeni provokasyonlar yapabilir mi sorusuna Perinçek: Bütün piyonları kaybetti. Çılgınlık dışında yapabileceği çok bir şey yok. Ekonomikolarak tehdit edese Türkiye üretim ekonomisine daha hızlı geçerAmerikan tehditlerine karşı Türkiye, Mlli Hükümet programıyla yanıt verecektir.

PKK ARTIK BİTMİŞTİR

Meral Akşener 'İyi Parti'yi tanıttı! En büyük sürpriz logo oldu!

PKK artık bitmiştir. bölge devletleri IŞİD'e karşı ortak temizlik harekatı yapıyor. Artık Amerika'nın bölgede kullanabileceği çok fazla kuvvet kalmadı. Tek yapabileceği kendi güçleriyle savaşa girmek oradada bölge ülkelerine yenilir.Amerika Avrupa'da da kaybediyor. Almanya'da ABD karşıtlığı yükseliyor.Reklamdan sonra devam ediyor.Almanya'da Türkiye'ye karşı hava yumuşuyor. Amerika'dan koptukça Türkiye ile ilişkilerde normalleşiyor. AKP bu süreci iyi değerlendiremiyor

ABD İSRAİL PLANLARI BOZGUNA UĞRATILDI

Türkiye Kemalist Devrimi tamamlama sürecine girdi. Silivri duvarlarını yıktık. Türk Ordusu PKK'yı hendeklere gömdü, Fırat Kalkanı ile Amerikan koridoruna girildi.Bölge ülkeleriyle işbirliği yaparak ABD- İsrail planları bozguna uğratıldı. İkinci İsrail planı çökertildi

TÜRKİYE KARANLIĞA MI GİDİYOR

Atatürk devrimini tamamlayacak uluslararası bir iklime doğru gidiyoruz. Türkiye'nin önceliği vatan bütünlüğü Türkiye karanlığa gidiyor eleştirilerine Perinçek'in yanıtı: Türkiye Amerika'dan kurtulunca mı karanlığa gidiyor. FETÖ - PKK'yı temizleyip bölge ülkeleriyle işbirliğine gidince mi Türkiye karanlığa gidiyor.

ABD'NİN MEZHEP SİYASETİ İFLAS ETTİ

Türkiye'yi ancak laiklik birleştirir.Bölge ülkeleriyle işbirliği için de laikliğe mecburuz.Mezhepçi-dinci siyasetler Türkiye ve bölgenin çıkarına değil . ABD'nin bu mezhepçi siyasetleri de iflas etti

AKŞENER'İN KURDUĞU PARTİ

Küresel sermayenin kurduğu ve desteklediği parti. ABD'ye dayanarak iktidar olma dönemi geride kaldı.Akşener'in programı Amerikancı.

Meral Akşener'in kocası Tuncer Akşener kimdir? Akşener'in eşi meğer...

İYİ Parti'nin anlamı ne? Akşener'in partisinin işareti ne olacak?