BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.437,24
HABER /  POLİTİKA  /  İYİ PARTİ

BBP lideri Destici'den çarpıcı Meral Akşener yorumu!

Meral Akşener İyi Parti ile siyaset sahnesine çıkarken milliyetçi cephenin yorumları merak konusuydu. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Meral Akşener'in kurduğu partiye ilişkin bakın neler söyledi;

Abone ol

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Meral Akşener'in kurduğu İyi Parti'ye ilişkin, "Ortaya çıkan kadroya, kurucular kuruluna baktığımız zaman zaten bir ülkücülük ya da Türk milliyetçiliği iddiasında değil de daha çok merkez iddiası olan bir partiyle karşı karşıyayız." dedi.

Milliyetçi Harekat Partisi'nden kopanların temel taşını oluşturduğu İyi Parti, ülkücü kesimin oylarına da talip. Haliyle BBP'nin yeni partiyle ilgili tavrı merak konusuydu.

BİRLEŞMEYE İHTİYAÇ VAR DEDİM AMA...
İyi Parti'nin kuruluşunun ilanı üzerine beklenen yorum BBP lideri Mustafa Destici'den geldi. Destici Akşener'in partisi için şunları söyledi:

-"Türk milliyetçilerinin, ülkücülerin ayrışmaya değil, birliğe ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bir süreçten geçiyoruz dedim. Ama o arkadaşların böyle bir tercihi oldu, tercihlerine de saygı duyuyorum.

ÜLKÜCÜ VE MİLLİYETÇİ DEĞİLLER
-Ortaya çıkan kadroya, kurucular kuruluna baktığımız zaman zaten bir ülkücülük ya da Türk milliyetçiliği iddiasında değil de daha çok merkez iddiası olan bir partiyle karşı karşıyayız."

İyi Parti kurucuları tam listesi Meral Akşener'in partisindeki isimler

MHP'den Meral Akşener yorumu: 2. Cem Uzan vakası

İYİ Parti'yle ilgili AK Parti'den ilk yorum

İYİ Parti'nin anlamı ne? Akşener'in partisinin işareti ne olacak?