BIST 10.277
DOLAR 32,23
EURO 34,72
ALTIN 2.382,47
HABER /  SPOR

Canaydın neler söyledi?

Ali Sami Yen'de büyük sevinç. Taraftar kelimenin tam anlamıyla çıldırdı. Futbolcular sahada ağlıyor!

Abone ol

Turkcell Süper Ligi'nde Kayserispor'u 3-0 yenen ve Fenerbahçe'nin Denizlispor karşısında berabere kalmasıyla sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, şampiyonluğunu doyasıya kutluyor. 

Denizlispor-Fenerbahçe maçının bitmesiyle statta adeta bayram havası yaşanırken, futbolcular ve taraftarlar, coşkulu bir şekilde şampiyonluğu kutladılar.Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, şampiyonluğun belli olmasıyla birlikte sahaya inerek futbolcularla bu coşkuyu paylaştı. 

Kolombiyalı kaleci Mondragon ile saha içinde uzun süre birbirlerine sarılarak şampiyonluğu yaşayan Canaydın, yaptığı açıklamada, bileklerinin hakkıyla şampiyonluğu elde ettiklerini belirterek, ''İşte taraftar, işte şampiyon'' dedi.
Canaydın, bütün Türkiye'nin bileklerinin hakkıyla aldıkları şampiyonluğu gördüğünü ifade ederek, ''Her türlü engele rağmen en büyük Galatasaray. Şu an hiçbir şey düşünmek istemiyorum. İşte gerçek şampiyon'' diye konuştu.





Hafta içinde düzenlediği basın toplantısında ''Pazar günü saat 20.45'te şampiyonuz'' açıklamasını yapan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, maç sonrasındasözlerinin doğru çıkmasının keyfini yaşadı. 
Yanında birkaç taraftar ile birlikte tribünlerin önünde tur atan Adnan Polat, tribünlere doğru ''Saat kaç?'' diye bağırdı, taraftarlar da bunun üzerine Polat'a ''20.45'' diye seslendiler. 
    
SABRİ'DEN ''BİR BABA HİNDİ'' TEZAHÜRATI
Galatasaraylı futbolcular yaklaşık 500 taraftarın arasında seyircilere tezahürat yaptırdılar. Mikrofonu eline alan Hasan Şaş, ''4 sene üst üste şampiyon olduk'' tezahüratını taraftarlara söyletirken, sesi kısılan Sabri taraftarlara
''Bir baba hindi'' tezahüratını yaptırdı.
    
CANAYDIN'DAN KUTLAMA 
Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesinden sonra sahaya inen
kulüp başkanı Özhan Canaydın, teknik heyet ve futbolcuları kutladı.  Canaydın, saha içinde kurulan platformun yanına giderek büyük bir
kalabalığın bulunduğu bu alanda, teknik heyet ve oyuncuları teker teker kutladı. 
    
MONDRAGON SARI-KIRMIZI
Galatasaray'ın Kolombiyalı file bekçisi Mondragon, şampiyonluk sevincini ilginç bir şekilde kutladı. Soyunma odasında saçını ve yüzünü sarı-kırmızılı renklere boyayan Mondragon, şampiyonluk kutlamalarını bu şekilde sürdürdü.    

FUTBOLCULAR OMUZLARDA
Şampiyonluk kutlamaları boyunca futbolcular sahada omuzlardan
inmediler. Taraftarlar sevdikleri futbolcuları omuzlarda dolaştırarak,
şampiyonluk sevinci yaşadılar.