BIST 10.576
DOLAR 32,22
EURO 35,13
ALTIN 2.426,73
HABER /  SPOR

Canaydın kupayı istedi

G.Saray'da yönetim, futbolcuların tüm alacaklarını ödedi ve şampiyonluğa kilitlendi.

Abone ol

G.Saray'da yönetim, futbolcuların alacaklarının tamamını ödedi. Canaydın, "Biz sözümüzü tuttuk. Şimdi sıra sizde. Şampiyonluk kupasını getirerek bana olan borcunuzu ödeyin" dedi. 

F.Bahçe'nin son maçında Denizli'ye takılacağını düşünen sarı-kırmızılılarda başta başkan Özhan Canaydın olmak üzere, tüm yönetim kurulu artık kafası rahatlayan futbolculardan Kayseri'yi yenerek şampiyon olmalarını istedi. Kaynaşma yemeğinin basına kapalı bölümünde Canaydın'ın futbolculara bugüne kadar ortaya koydukları mücadele için teşekkür ettiği ve son maç için de galibiyet sözü aldığı öğrenildi. Canaydın, "Başkanlık yaptığım
4 sene boyunca çeşitli zorluklarla hep beraber mücadele ettik. Ama bu yıl mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum. F.Bahçe son maçta çok zor bir karşılaşma yapacak. Kazanırsak şampiyon oluruz. Size söz verdiğimiz gibi paralarınızı ödedik. Borçluyduk, kapattık. Şimdi siz Kayseri'yi yenin ve kupayı bana getirerek borcunuzu ödeyin" şeklinde konuştu.

BORÇLU, ALACAKLI ÇIKTI

Sezon başından beri paralarını bir türlü zamanında alamayan, karşılıksız çeklerle şoka uğrayan ancak buna rağmen son haftaya kadar Fenerbahçe'yle 'atbaşı' şampiyonluk mücadelesini sürdüren sarı-kırmızılı futbolcular alacaklarının ödenmesiyle bir anda borçlu duruma geldi. Yemekte oluşan birlik beraberlik havası ise Galatasaraylı futbolcuları olumlu etkiledi. Sarıkırmızılı takım; başta kaptanlar Hakan Şükür, Ergün Penbe ve Hasan Şaş olmak üzere son maç için galibiyet yemini etti.

Haber: Yaşar Yalçın
Kaynak: sabah.com.tr