BIST 10.545
DOLAR 32,29
EURO 35,13
ALTIN 2.418,09
HABER /  GÜNCEL

Aliyede ne olacak?

Aliye'de sona gelindikçe heyecan artıyor. İşte dizide bundan sonra ne olacağına dair ipuçları..

Abone ol

Aliye, salıya damgasını vurdu. Her iki izleyiciden biri, Aliye'nin komadaki kızı Ayşe ve eski Sinan'la buluştuğu bölümü gözyaşları ile takip etti.

Aliye Türkiye'yi ağlattı

Mutlu sonla bitmesi beklenirken bir kazayla heyecanın doruğa çıktığı dizi herkesi gözyaşına boğdu. Ekran başındakilerin yarısı Aliye'yi izledi.

Televizyonda iki sezondan bu yana parçalanmış bir ailenin dramını işleyen Aliye dizisi sona doğru yaklaşırken heyecan dozunu da iyice artırdı. Tüm Türkiye Aliye ile birlikte annenin çocuklarına kavuşup mutluluğa ulaşmasını beklerken, Ayşe'nin kaza geçirip ölümle pençeleşmesi herkesi gözyaşına boğdu.

AYŞE KURTULACAK

Aliye dizisi her hafta olduğu gibi reyting listelerinde yine zirvede yer aldı. Ekran başındakilerin yarısının izlediği dizi, en yakın rakibinin iki katından daha çok reyting aldı. Aliye AB grubunda 18 reyting, 50.10
izlenme payı, total'da 16.70 reyting, 40.80 izlenme payı ile zirvedeki yerindeydi. Kulislerde konuşulanlara göre gelecek bölümlerde Aliye kendini zor zamanında yalnız bırakmasına rağmen Deniz'i bırakmayacak.

Aylardır kendini kovalayan Deniz'in peşinden bu kez Aliye gidecek. Ayşe'nin öleceğiyle ilgili çıkan dedikoduların ise geçerliliği yok. Ayşe'yi iyileştirecek ünlü beyin cerrahı Malik Üstündağ rolünü ünlü bir aktör konuk oyuncu olarak canlandıracak. Mücahit Sinan'ı artık affedecek. Leyla'yı kendisinin kandırdığını anlatınca Sinan da Leyla'yı affedecek.

Haber: Bülent İpek
Kaynak: www.sabah.com.tr