BIST 10.899
DOLAR 32,17
EURO 34,90
ALTIN 2.455,38
HABER /  SPOR

Ahmed Hassan topu tuttu

Beşiktaş'a nokta koyan Ahmed Hassan, yönetim için ağır eleştirilerde bulundu.

Abone ol

A.Hassan: "Yönetim takımla pinpon topu gibi oynuyor. 15 kişi alıp, 15 kişiyi gönderiyor. Her gelen teknik direktör de takımı bozuyor" dedi.

Beşiktaşlı Ahmed olarak son röportajını SABAH'a veren Mısırlı, yönetimin başarısız olmasının birinci nedeninin takımla pinpon topu gibi oynaması olduğunu söyledi. Ahmed, "14-15 kişi getirip bir o kadar adamı gönderdiler. 4 hocayla çalıştım. Her gelen takımı bozdu. Yine aynı mantık ile transfer yapacaklar. Alacaklarınız gideceklerinizden iyiyse o zaman bunu yaparsınız. Yabancılara 5 milyon $ ödeyip 6 ay sonra kiralayarak başarı olmaz.
F.Bahçe kaç transfer yapmış yılda bir bakın. Bu anlayışla başarı mucize... Bana kalırsa seneye de F.Bahçe şampiyon olur" ifadesini kullandı.

ŞOV YAPMAYINCA...

Beşiktaş'tan üzgün ayrıldığını belirten Ahmed, "Sözleşmem bitiyor. Kimse gelip bir şey demedi. Normalde Afrika Kupası'nda yıldız seçilmiş, 4 yıl Misır'da, 8 yıldır da Türkiye'de oynayan biri olarak ben dururken, kulüp başka yerlerde alternatifler arıyor. Herhalde benim hatam şov yapmamamdı. Kale hariç her mevkide oynadım. Belki benim yaptıklarımı Brezilyalı bir oyuncu ya da Avrupalı bir yabancı yapsa kral ilan edilirdi" dedi.

Haber: Fatih Doğan
Kaynak: sabah.com.tr