BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,93
ALTIN 2.434,73

Canan Ergüder eşi kimdir? İlk kocası ve çocukları

Canan Ergüder tiyatro ve dizi oyunculuğu yapıyor. Canan Ergüder'in ilk eşi bir yabancıydı ikinci eşi ise Kenan Ece ve bir çocukları var. Peki Canan Ergüder nereli ve kaç yaşında?

15 Temmuz 1977 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Canan Ergüder, tiyatro ve dizi oyunculuğu yapıyor. Üsküdar Amerikan Lisesinden mezun olduktan sonra tiyatro eğitimine Franklin and Marshall College'da başlayan Canan Ergüder, The New School University Actors Studio Drama Program'da yüksek lisans derecesiyle devam etti. London Academy of Music and Dramatic Arts Shakespeare Atölyesi'ne katılan Canan Ergüder,  Elia Kazan, Cheryl Crawford ve Robert Lewis'in kurmuş olduğu Actors Studio'nun hayat boyu üyeliğini 2003'te kazanıp Ellen Burstyn, Carlin Glynn, Lee Grant, Elaine Stritch ve David Marguelis gibi isimlerle çalışma fırsatına sahip oldu.

Türk TV izleyicisi Canan Ergüder'i Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı televizyon dizisindeki rolüyle tanıdı. 2020 yılında Star TV'deki Menajerimi Ara dizisinde başrol oynayan Canan Ergüder, Prof. Dr. Üstün Ergüder'in kızıdır. Canan Ergüder 6 Nisan 2021'de meme kanserine yakalandığını sosyal medya üzerinden şu açıklamayla duyurdu:
*Çok sevgili arkadaşlarım ve beni merak eden takipçilerim ve hayranlarım,
Niyetim sizlere Menajerimi Ara'da oynayacağım son bölümde yazmaktı ama haberler size bundan önce ulaşmış bulundu. Evet, sağlığımla ilgili haberler doğru.

Yaklaşık 1.5 ay önce bana meme kanseri teşhisi konuldu. Bu fotoğraf ameliyatım sonrası Menajerimi Ara ekibine gönderdiğim fotoğraf. Size de aynısını gönderiyorum çünkü pozitif hissettiğim anlardan bir tanesi. İnişli çıkışlı bir süreç olacak bu ama moralimi yüksek tutuyorum. Merak etmeyin, iyileşicem. Tedavimin izin verdiği noktaya kadar çalışabileceğim son ana kadar çalışacağım. Bu da inşallah 3 bölüm daha olacak. Pandemi sürecinden geçtiğimiz için bu benim tercihimden maalesef ki daha erken bir vakit.

Canan Ergüder'in evlilikleri ve eşi
Canan Ergüder iki evlilik yaptı. İlk eşi yabancıydı. Christopher Burke ile 2006 yılında evlendi 2009 yılında boşandı.

Canan Ergüder ikinci evliliğini Kenan Ece ile 2017 yılında yaptı. Çiftin bu evlilikten Demir Ece ismini verdikleri bir çocukları var. 

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Foto Galeri Menajerimi Ara dizisinin başrolü Canan Ergüder kanser olduğunu açıkladı Galeriye Gözat