BIST 9.524
DOLAR 32,52
EURO 34,84
ALTIN 2.488,17

Ceylan aslen nereli 4 eşi kimdir? Kızı ve oğlu kimden

Küçük Ceylan olarak tanınan Ceylan Avcı aslen Tuncelili. Zaza olan Ceylan, 4 kez evlendi ilk eşi kuzeni, ikinci eşi İbrahim Tatlıses'in oğluydu. Ceylan'ın Melodi adında bir kızı ve imam nikahlı birliktelikten Yiğitcan isminde bir oğlu var.

Şarkıcı Ceylan, 26 Haziran 1974 tarihinde İstanbul Fındıkzade’de doğdu. Zaza Kürdü olan Ceylan'ın tam adı Ceylan Avcı’dır. Babası Ahmet Avcı Tuncelili, annesi Bayburtludur. Nalan ve Nazan Avcı adında ikiz ablası vardır. Babası Ahmet Avcı sahnelerde ve düğünlerde saz çalan biriydi. Çocukluğu Almanya‘da geçen Ceylan, 7 yaşındayken Almanya’da babası ile birlikte düğün salonlarında şarkı söyledi.

Ceylan 1983 yılında girdiği bir müzik yarışmasında birinciliği kazandı. 1984 senesinde Türkiye’ye dönünce 10 yaşındayken ilk albümünü yaptığında herkes onu küçük “Küçük Ceylan” olarak tanıdı. 1986 yılında yapılan “Seni Sevmeyen Ölsün” adlı albümü 1.300.000 satış rakamına ulaşarak, ülkemizde kırılması zor bir rekora ulaştı.

Ceylan'ın evlilikleri
Küçük yaşta ünlü olan Ceylan, özel hayatıyla hep sansasyon yarattı. Başından 4 evlilik geçen Ceylan Avcı, şu anda evli değil. 

Ceylan'ın ilk eşi halasının oğlu
Ceylan ilk evliliğini kuzeni olan Erhan Bozkurt ile 1991 yılında yaptı. Evliliği sadece 1 yıl süren Ceylan 1992 yılında boşandı. Ceylan'ın iki çocuğundan ilki olan kızı Melodi bu evliliğinden dünyaya geldi. 1992 doğumlu olan Melodi annesinin yolundan gidip müzikle ilgilendi. 

Ceylan'ın ikinci eşi İbrahim Tatlıses'in oğlu
Ceylan bir kez daha nikah masasına oturduğunda aradan 9 yıl geçmişti. Bu kez evlendiği kişi İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı oldu. İbrahim Tatlıses'in gelini olduğu yıllarda kısa sürdü. Ceylan ikinci eşi Ahmet Tatlı'dan 2002 senesinde boşandı. Ceylan'ın bu evlilikten çocuğu olmadı. 

Ceylan'ın üçüncü eşi Murat Kurşun kimdir?
Ceylan boşandıktan 4 yıl sonra bu kez meslektaşı ile evlendi. Yeni eşi Murat Kurşun türkücülük yapıyordu. 2006 yılında evlenen Ceylan yine kısa bir sürede boşanmanın yolunu tuttu. Bu evliliği sadece 1 yıl sürdü ve 2007 yılında boşandı. Murat Kurşun, bir konser sırasında herkesin gözü önünde Ceylan'a tokat atmıştı. 

Ceylan'ın dördüncü eşi Güncal Tanören kimdir?

Ceylan 3. eşini boşadıktan 4 yıl sonra yine nikah masasına oturdu. Evlendiği kişinin ismi Güncal Tanören'di. Son eşi otomobil sektöründeydi ve bir araba galerisi vardı. 2011 yılında evlenen Ceylan, yine hızlı çıktı ve 1 yıl sonra 2012'de son eşini de boşadı. 

Ceylan'ın oğlu Yiğitcan Gürgen'in babası kimdir?
Ceylan oğlu Yiğitcan Gürgen'ı evlilik dışı dünyaya getirdi. İlk eşinden boşandıktan sonra Yıldıray Gürgen isimli bir kişiyle imam nikahıyla yaşamaya başladı. Bu ilişkiden hamile kalan Ceylan 1995 yılında oğlu Yiğitcan'ı kucağına aldı. Ceylan, oğlunun babasıyla hiç nikah masasına oturmadı. 

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Foto Galeri Ceylan'ın eşi ve çocukları kimdir? Oğlu imam nikahlı eşinden kızı da kuzeninden Galeriye Gözat