BIST 9.792
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.434,94
HABER /  DÜNYA

Bursaspor’da gözler lige çevrildi

Bursaspor, iki günlük iznin ardından Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda karşılaşacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına ba...

Abone ol

Bursaspor, iki günlük iznin ardından Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda karşılaşacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına başladı.
Yeşil-beyazlılar iki günlük iznin ardından Özlüce Tesisleri’nde toplanarak Antrenman GGPO Sorumlusu Faruk Korkmaz ile antrenör Turan Şen, Musa Öztürk ve Ahmet Kuzaltı eşliğinde çalışmalarına başladı. Sakatlıkları devam eden Fernando Belluschi ve Ozan İpek takımdan ayrı tempolu koşu yaptı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman tempolu koşular ile başladı. Daha sonra rugby topu ile el topu oynandı. Antrenmanın son bölümünde ise 20 dakika boyunca tam saha dayanıklılık antrenmanı yapıldı.

HAKAN ASLANTAŞ YENİDEN A TAKIMDA
Öte yandan bir süredir Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerinde çalışmalarını sürdüren Hakan Aslantaş, bu sabah yapılan antrenmanda yer alırken, tercüman Volkan Çay da sabah yapılan antrenmanda göreve başladı. Bursaspor, akşam saatlerinde yapacağı antrenman ile çalışmalarını sürdürecek.
(İHA)