BIST 10.000
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.439,79
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Bayrampaşa Otogarı’nı hiç böyle görmediniz<br/>Bayram tatilinin son gününde İstanbu...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Bayrampaşa Otogarı’nı hiç böyle görmediniz
Bayram tatilinin son gününde İstanbul’a dönüş çilesi de başladı. Esenler Otogarı’na girmeye çalışan otobüsler kilometrelerce kuyruk oluştururken, yolcular ise duruma isyan etti. Otobüsten bavullarını alanlar çareyi yürümekte buldu. Otogar girişindeki yoğunluk otobüs şoförlerini de bıktırdı.

CHP’li Günaydın’a hırsız şoku
Bayram tatili dönüşü Çankaya’daki evine gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, hırsız şokuyla sarsıldı. Soyulduğunu anlayan Günaydın, olayı polise bildirdi. Eve gelen ekipler, inceleme yaparak parmak izi aradı. Hırsızların çok şey götürmediğini belirten CHP’li vekil, notlarının alındığını ifade etti.

Yanardağ patlaması cehenneme çevirdi
Endonezya cehenneme döndü. Ülkenin doğusundaki Rokatenda Yanardağı’nın patlamasının ardından etrafa yayılan lavlar ortalığı adeta cehenneme çevirdi. 6 kişinin ölümüne neden olan lavlar geniş bir alana yayılarak birçok yerleşim yerini yok etti.

Diva açtı ağzını yumdu gözünü
Ramazan Bayramı’nın son gününde Bodrum’da sahneye çıkan Bülent Ersoy, Ajda Pekkan’ı kızdıracak açıklamalarda bulundu.
Adeta ağzını açıp gözünü yuman ünlü sanatçı, Pekkan için öyle bir şey dedi ki...

Otoparktaki araca böyle çarptı
ABD’de otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, otoparkta bulunan bir araca böyle çarptı. Hızını alamayan otomobilin neden olduğu kaza sırasında alanda bulunan 3 kişi, hafif şekilde yaralandı.
(İHA)