BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.437,26
HABER /  GÜNCEL

Bursaspor'a Arnavut orta saha

Bursaspor'un, Dinamo Tiran takımında forma giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Elis Bakaj'ı gündemine aldığı iddia edildi.

Abone ol

Arnavutluk medyasında, yeşil beyazlı ekibin, Mayıs ayında sözleşmesi sona eren genç yeteneğin transferi için girişimlere başladığını ancak resmi teklifin henüz yapılmadığı belirtildi.

Transfer çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Bursaspor'da yönetim, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın listesinde bulunan isimlerle görüşmelerine devam ediyor. Kadrosuna Fenerbahçeli Vederson'u katarak ilk transferini gerçekleştiren Bursaspor, Arnavutluk ekiplerinden Dinamo Tiran ve Arnavutluk Milli Takımı'nın genç yeteneği Elis Bakaj ile ilgilendiği iddia edildi. Arnavutluk'ta yayın yapan internet siteleri ve gazetelerde çıkan haberlere göre, Bursaspor gelecek vadeden oyuncular arasında gösterilen yetenekli futbolcu Elis Bakaj ile ilgileniyor. Yapılan haberlerde, Dinamo Tiran takımı formasıyla bu sezon attığı 15 golle takımına büyük katkı sağlayan Bakaj için Bursaspor kulübünden resmi teklifin henüz yapılmadığı belirtildi.

BURSASPOR'A İNGİLİZCE İNTERNET SAYFASI Bu sezon Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi gruplarında doğrudan temsil edecek olan Bursaspor'un resmi internet sitesi olan 'bursaspor.org.tr' adresine İngilizce dil seçeneği eklendi. Farklı ülkelerden ziyaret edecek olan sporseverler için ayrıca özel bir Bursaspor sayfası da hazırlandı.

Hazırlanan İngilizce sayfada Bursaspor ile ilgili bilgiler, storedan alışveriş imkanı, güncel haberler, maç durumları, istatistikler, Turkcell Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi fikstürü, foto galeri, Bursa ile ilgili bilgiler bulunuyor.