BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bursa'daki cinayetin arkasından aşk mesajı çıktı

Demirören Haber Ajansı
Demirören Haber Ajansı

BURSA'da 1 ay önce evlenen eski sevgilisine mesaj atmaya devam eden 27 yaşındaki adam, eski sevgilisinin eşi ve bir arkadaşının işkencelerine maruz kaldıktan sonra kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.

Abone ol

Olay, dün öğle saatlerinde, Dereçavuş Mahallesi'nde meydana geldi. Hızlı tren inşaatı yakınında hareketsiz yatan kişiyi görenler, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde, yerde hareketsiz yatanın, yaşamını yitirdiğini belirledi. 

İŞKENCE YAPILIP KALBİNDEN İKİ KEZ BIÇAKLANMIŞ

Yapılan incelemede kimlik bulunmazken, ağzı koli bandıyla bantlanan kişinin, kalbinden 2 kez bıçaklandığı tespit edildi. Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince soruşturma başlatılırken, cansız bedenin, Bursa'ya 2 gün önce gelen, Yozgat nüfusuna kayıtlı Furkan Kahraman'a ait olduğu belirlendi.

1 AY ÖNCE EVLENEN ESKİ SEVGİLİSİNE MESAJLAR ATMIŞ

Furkan Kahraman'ın son olarak kimlerle görüştüğünü araştıran ekipler, Ömer Y. (28), F.Y. (21), Muhammet D. (28) ve 1 ay önce evlendiği Ezgi D.'yi gözaltına aldı. Şüphelilerden Muhammet D.'nin, emniyetteki sorgusunda cinayeti kabul ettiği öğrenildi. Kahraman'ın, eski sevgilisi Ezgi D.'yi Muhammet D. ile evlendiğini öğrenince rahatsız etmeye başladığı, bunun üzerine Muhammet D.'nin, Kahraman'ı öldürmek için arkadaşlarıyla plan yaptığı belirtildi. 

SOSYAL MEDYADAN KADIN FOTOĞRAFIYLA KANDIRIP BURSA'YA ÇAĞIRMIŞ

Muhammet D.'nin, polise verdiği ifadede, eşini bir daha rahatsız etmemesi için Furkan Kahraman'ı telefonla aradığını, görüşmede tartışıp, küfürleştiklerini söylediği öğrenildi. Muhammet D.'nin, Kahraman'ı Bursa'ya getirmek için sosyal medyada kadın fotoğrafıyla sahte hesap açıp, yazıştığı, arkadaşının kız kardeşini Kahraman ile görüştürüp, Bursa'ya davet ettiği öğrenildi.

Kızla görüşeceğini düşünerek, Bursa'ya gelen Furkan Kahraman'ın, Muhammet D. ve arkadaşı Ömer Y. tarafından hızlı tren inşaatı yakınlarına götürüldüğü belirtildi. Burada plastik kelepçe takılan, kurusıkı silahla korkutulan Furkan Kahraman'a işkence de yapıldığı ortaya çıktı. Ağzı koli bandıyla bantlanan, kamyonete bağlanıp, işkence yapılan Kahraman'ın, daha sonra kalbinden 2 kez bıçaklandığı belirlendi. Şüphelilerin emniyette sorgularının sürdürüldüğü öğrenildi. 

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Antalya'da sıradışı ölüm! Anı olsun diye çektirdiği şekilde öldü
Foto Galeri Antalya'da sıradışı ölüm! Anı olsun diye çektirdiği şekilde öldü Galeriye Gözat