BIST 9.458
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.497,94
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

Burak Yılmaz'dan Lecce transferi olay için sözler

Beşiktaşlı Burak Yılmaz, siyah beyazlı kulüple görüşmelerini sürdüren İtalyan ekibi Lecce'ye transferi hakkında yönetime mesaj gönderdi.

Abone ol

Lecce-Burak Yılmaz- Beşiktaş üçgeninde golcü futbolcu aradan sıyrıldı, iki kulüp karşı karşıya kaldı. Ailevi nedenlerden dolayı İstanbul'dan ayrılmak istemeyen ancak 33 yaşında olduğu için kariyerine Avrupa deneyimi eklemeye sıcak bakan Burak için son sözü Beşiktaş kulübü söyleyecek. 

Golcü futbolcuya 3 yıl için toplam 7.5 milyon Euro teklif eden Lecce, "Kulübümle anlaşın" yanıtını almıştı.

''Beni satabilirsiniz''
Sabah'ın haberine göre; Burak'ın, Beşiktaş yönetimine de "Eğer kulüp menfaatleri gitmemi gerektiriyorsa beni satabilirsiniz" dediği belirtildi. Siyah-beyazlı yönetim geçen sezon devre arasında Trabzonspor'dan aldığı oyuncusunun performansından memnun kalmıştı.

5 milyon euro
Beşiktaş, 15 Süper Lig maçında 11 gol atan oyuncusu için 5 milyon Euro bonservis istiyor.

Eşi İtalya'da yaşamaya sıcak bakıyor
Öte yandan İtalyanlar bugün Burak Yılmaz ile ilgili sürpriz bir iddia daha ortaya attı. Beşiktaş'a transfer olan ve kızlarıyla daha fazla vakit geçiren Burak eşini kendisine dönmeye ikna edemedi ve “İtalya’ya gidelim orada yaşayalım. Beni isteyen de var” dedi. İtalya’da yaşamaya sıcak bakan eşi yüzünden Burak Lecce ile transfer görüşmelerine başladı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçelilere Mesut Özil müjdesi
Foto Galeri Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçelilere Mesut Özil müjdesi Galeriye Gözat