BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Bugüncüler artık zam istiyor

Bugün Gazetesi çalışanları "zamsız maaşa" isyan etti!.

Abone ol

Gazeteci Tuncay Özkan'ın sahibi olduğu Kanaltürk'ü 30 milyon dolara satın alan Koza-İpek Yayıncılık'ın bünyesinde bulunan Bugün Gazetesi çalışanları zamsız maaşa isyan etti.

Enerji, medya ve maden sektörlerinde 150 milyon dolarlık yatırıma hazırlanan Koza-İpek Grubu,ilk adımı gazeteci Tuncay Özkan'ın sahibi olduğu Kanaltürk'ü tüm borçları dahil 30 milyon dolara satın alarak medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Düştü düşmesine ancak Bugün Gazetesi çalışanlarının bu duruma bir itirazı var... Haklılar da...

Çünkü Kanaltürk'ü alan ve TMSF'nin satılığa çıkardığı KRAL TV'yi de satın alabilmek için etüd çalışmaları yapan yönetim,zamanı geldiği halde çalışanların maaşlarına bir türlü zam yapmadı.

İşte Bugün Gazetesi çalışanlarının Medyaradar'a gönderdiği o maillerden biri...

KANALLAR ALINIYOR MAAŞLARA ZAM YOK

Bugün Gazetesi'nin sahibi şirket olan Koza Davetiye, Kanaltürk'ü aldı sırada da Kral TV'nin satışını bekliyor. Tabii Kral Tv'nin alınıp alınmayacağı konusundaki dedikoduları internet siteleri yazıyor. Hayırlı olsun. Ancak Bugün Gazetesi'nde ise 1 yılı aşkın çalışanların maaşlarına zam yapılmadı.

Diğer medya grupları bu yılın ikinci yarısında ikinci maaş zamlarını alacakken, Türkiye'de yeni bir grup olma yolundaki Koza Şirketi'nin Bugün gazetesi çalışanlarına maaşları halen zamsız almaya devam ediyor. Sitenizin medyadaki sesiniz olduğunu bildigimiz için ve bu konuda her türlü medya çalışanlarının yanında bulunduğunuzdan dolayı Medya Radar'a tesekkür ederiz.

Medyaradar