BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,68
ALTIN 2.405,63
HABER /  SPOR

Aykut yeniden Ankarasporda

Başkent temsilcisi, teknik direktör Aykut Kocaman ile sözleşme imzaladı.

Abone ol Ankaraspor, teknik direktör Aykut Kocaman ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Ankaraspor'un Ataç Sokak'taki kulüp binasında yapılan imza törenine, teknik direktör Aykut Kocaman ve Ankaraspor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Gökçek katıldı.

Ahmet Gökçek, daha önce de Aykut Kocaman ile çalıştıklarını hatırlatarak, ''Bunu yarım kalan bir işin tamamlanması olarak görüyorum'' dedi. Gökçek, "sezona kötü başlayabiliriz ama ne olursa olsun sonuna kadar Aykut hocamızla birlikte olacağız" dedi.

Aykut Kocaman ise 2 yıl önce başlayan işlerinin küçük bir sekteye uğradığını, ancak bu sezon yeniden Ankaraspor'da göreve başlama şansı yakaladığını ifade etti.

Kocaman, "Ankaraspor takımı beni tercih ederek bir risk aldı. Ülkemizde yapılanların önemi yok, sonuca göre yorum yapılıyor. Bu riskleri alt edecek güce sahip olduğumuza inanıyorum. Hem bıraktığım, hem de takviye edilmiş takımın gücüne inanıyorum'' dedi.

Aykut Kocaman, transferle ilgili çalışmalara yeni yeni hız verdiklerini, hem bu konuda hem de yardımcıları hakkında önümüzdeki günlerde bilgi vereceğini sözlerine ekledi.